Skrækslagen mor: Hører ‘hjælp mig’ på babyalarm

Foto: Reddit/ r/Zealousideal-Call-53

En mor har delt en meget uhyggelig oplevelse, der mest af alt passer ind i en gyserfilm.

Hvis der er en ting man som forælder ikke har lyst til at høre gennem babyalarmen, er en uhyggelig hæs stemme med tung vejrtrækning der siger ‘hjælp mig’ nok et meget godt bud. 

Det er dog desværre præcis den oplevelse en mor har haft, og sidenhen delt på det sociale medie Reddit - det skriver Unilad.

Læs også

Golden retriever ser Star Wars: Flygter fra Darth Vader

Under brugernavnet  r/Zealousideal-Call-53 har denne mor lagt den uhyggelige video op på det sociale medie, og det har angiveligt fået det til at løbe koldt ned af ryggen på de der har set det. 

“For at gøre en lang historie kort, jeg så videoen af min datter der vinkede til kameraet og tænkte at det var bedårende” - skriver moren i opslaget og fortsætter:

“Jeg kigger på videoen en gang, og jeg hører noget foruroligende. Jeg kunne høre en tung vejrtrækning, og jeg afspillede den igen og igen, og jeg sværger at jeg kan høre nogen der siger ‘hjælp mig’.

Det er uden tvivl en meget underlig video, ikke mindst fordi alt andet i den virker ganske stille og roligt, normalt og hyggeligt. Om der er tale om et spøgelse, hvilket nogle på nettet påstår, er der stor uenighed om. Mange mener at en må have hacket sig ind i familiens system, og på den måde overvåget, og måske kommunikeret med familien. 

“Jeg kan bare ikke lade være med at tænke at folk har hacket sig ind, og overvåget dig og dit barn. Jeg hader denne slags kameraer sååå meget på grund af netop dette. Det er svært at sige om det er en hacker eller et spøgelse, men det skræmmer mig uanset hvad,” - lyder det fra en bruger. 

Hvad mere uhyggeligt er, moren afviser at en hacker kan være den mulige synder.

“Jeg ville virkelig ønske det var tilfældet. Jeg har to-trinsgodkendelse, og jeg ville have hørt hvis de havde talt i højtaleren. Jeg ville ønske det var falsk, eller at nogen havde hacket babyalarmen. Jeg kunne ikke sove i går, og en lyspære eksploderede pludseligt. Jeg kan ikke vente med at flytte,”

Kan du også høre den uhyggelige stemme?

Se videoen her

Læs også

Afsløret langt om længe: Her er hans afløser

 

Dagens Gossip