Afsløret langt om længe: Her er hans afløser

Jonatan Spang er vært på DR-programmet Tæt på sandheden. Foto: Fredrik Sundbye / DR.

Det er ikke længe siden at Jonatan Spang kunne offentliggøre, at han, hvert fald for en stund, ikke længere skulle være frontfigur i DR 2-programmet ‘Tæt på sandheden’.

Måske var det en nyhed mange fans af Jonatan Spang, showet eller begge dele var kede af at høre, men der er en glædelig grund til den garvede komiker og satirikers midligertidige afsked - han skal nemlig være far. 

Læs også

Kvinde hostede kræftpatient i hovedet: Nu er hun fængslet

Derfor er det blevet besluttet at det, hvert fald i en periode, ikke længere af Spang der skal styre slagets gang, og komme tæt på sandheden, og derfor har spekulationerne gået på, hvem der skulle udfylde de store sko som hans afløser. 

Selvom det valgte navn måske ikke er det mest kendte hos DR 2-seere, er der tale om en mand med charme og et kæmpe smil, samt en karriere for humør med samfundsmæssig relevans. 

Manden der tager ansvaret på sig er Hadi Ka-Koush, der måske er mest kendt for sin medvirken i duoen ‘Adam og Noah’. Det er ham selv, der via et opslag på sin Instagramprofil har delt den glædelige nyhed, som han skriver har været svær for ham at holde på. 

I tre måneder har jeg glædet mig til det her. Og efter en uges intenst arbejde kan jeg endelig afsløre, at jeg er gæstevært på Tæt på Sandheden,” - lyder det, dog med en lille tilføjelse:

“Det er min første gang, så vær nænsom,”

Om det lykkedes for Hadi Ka-Koush at fylde de store sko må tiden vise, og det samme gælder for hvor længe den nye vært for lov at sidde i den varme værtstol. Hverken Ka-Koush, Spang eller DR har nemlig endnu meldt ud hvor længe vikariatet vil varer.

Læs også

Simon Kvamms stikpille til Martin Jensen: Hvorfor skal de latterliggøres?

 

Dagens Gossip