Skuespiller deler glædeligt nyt: Forlovet med sin 29 år yngre kæreste

Skrevet af Kamille Isaksen

07/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom flere lykønsker parret i kommentarfeltet, er der dog også nogle skeptikere i blandt.

Mest læste i dag

Den britiske skuespiller Rufus Sewell har offentligt annonceret sin forlovelse med Vivian Benitez, der er 29 år yngre end ham. 

Den 56-årige filmstjerne, kendt for sine roller i 'The Holiday', 'The Woodlanders', 'Dangerous Beauty', 'Dark City', 'A Knight's Tale' og 'The Illusionist', er nu i lykkelige forberedelser til ægteskab.

Forlovelsen blev afsløret af Benitez på Instagram, hvor hun delte et billede af sin forlovelsesring og et kys med Rufus Sewell.

Hun udtrykte humoristisk deres kærlighed og forpligtelse til hinanden ved at sige, »Til døden (eller at han fortsætter med at gå med udendørssko på bademåtten) os skiller.«

Mens Vivian Benitez, der selv er skuespiller og 27 år gammel, delte detaljer om forlovelsen på de sociale medier, har Rufus endnu ikke kommenteret begivenheden offentligt.

Den erfarne skuespiller, der tidligere har været gift to gange, har en 21-årig søn fra et tidligere forhold. Han og Benitez har dannet par i to år.

Forholdet har fanget opmærksomheden med deres aldersforskel, hvilket har tiltrukket interesse og nysgerrighed i medierne. Dog har parret ikke givet yderligere detaljer om, hvordan forlovelsen fandt sted, hvilket har efterladt fans spekulerende over detaljerne bag deres romantiske skridt.

Selvom flere lykønsker parret i kommentarfeltet, er der dog også nogle skeptikere i blandt. Der er blandt andet nogle, som kommenterer på, at den kendte skuespiller førhen har haft to koner, som han også lovede “til døden os skiller”.