Skuespiller i chok: Opdagede skilsmisse online

Alice Evans og Ioan Gruffudd fandt sammen tilbage i år 2000, da de begge medvirkede i filmen '102 Dalmatians'. Foto: Shutterstock.com.

Det er kommet bag på hende, at hendes mand har søgt om skilsmisse.

“Ok, tak for at fortælle mig det, tror jeg.”

Læs også

IKEA overrasker med specielt produkt

Sådan skriver den engelske skuespiller Alice Evans i et opslag på sin Instagram-profil. Her har hun lagt et billede op, som er et screenshot fra et online site, hvor der sort på hvidt står, at skuespilleren Ioan Gruffudd har søgt om skilsmisse.

Foto: Instagram.

Det er Alice Evans en smule fortørnet over at læse, da hun er hustruen, som Ioan Gruffudd ikke længere har lyst til at være sammen med.

At der var knas i forholdet er dog ikke en nyhed. I februar kom det frem, at Ioan Gruffudd havde valgt at forlade Alice Evans og parrets to døtre på syv og ni år.

Men anmodningen om skilsmisse har han altså ikke meldt noget ud om, ifølge Alice Evans.

“Troede ikke det ville ske for os”

I et opslag på Instagram fra den 5. februar gør Alice Evans det klart, at parret er i en svær situation.

“Jeg troede aldrig, dette ville ske for os. Jeg kæmper stadig imod det, fordi jeg elsker vores børn, og jeg elsker stadig ham, men der er sket noget inde i hans hoved, og hvad det end er, så kan jeg ikke se, at han kommer tilbage til os,” skriver hun. 

Noget tyder på, at Alice Evans fik ret i sine antagelser, eftersom Ioan Gruffudd nu har ansøgt om skilsmisse.

Parret fandt sammen tilbage i år 2000, da de begge medvirkede i filmen '102 Dalmatians'. De blev gift i 2007, og sammen har de to døtre.

Alice Evans og Ioan Gruffudd  fandt sammen tilbage i år 2000, da de begge medvirkede i filmen '102 Dalmatians'. Foto: Shutterstock.com.

Ioan Gruffudd er mest kendt for at have medvirket i film som King Arthur, Black Hawk Down og Fantastic Four, mens Alice Evans har været med i episoder af tv-serien The Vampire Diaries og filmen Blackball.

Læs også

Nu vender Den store Bagedyst tilbage i ny udgave

 

 

 

Dagens Gossip