Skuespilleren Terry Jones er gået bort

Foto: Shutterstock.com

En elsket skuespiller og skaber af blandt andet Monty Python, er gået bort.

Terry Jones har haft et succesfuldt liv, hvor han både har mange roller som skuespiller, komiker, instruktør, poet og fatter.  Desværre blev han i september 2016 ramt af demens, og i går aftes mistede han livet.

Det skriver flere medier bl.a. britiske Metro, der fortæller, at han døde med hans kone Anna ved siden side.

Læs også

Mand lod sig anholde, så han kunne slippe for sit bryllup

Familien har udsendt en offentlig udtalelse, der lyder således:

“Vi er dyb bedrøvede over at skulle meddele, at den elskede mand og far, Terry Jones, er gået bort. Terry døde om aftenen den 21. januar 2020 i en alder af 77 år med sin kone Anna Soderstrom ved sin side, efter en lang, ekstrem modig, men også en god og humoristisk kamp mod en sjælden form for demens,” lyder det fra familien, der fortsætter:

“I de sidste par dage, har hans kone, børn, familie og mange nære venner konstant været sammen med Terry, da han forsigtigt forlod os i sit hjem i Nordlondon. Vi har alle mistet en venlig, morsom, varm, kreativ og virkelig kærlig mand, hvis kompromisløse individualitet, ubarmhjertige intellekt og ekstraordinære humor har givet glæde til utallige millioner over seks årtier,” slutter familien.

Terry Jones vil bedst være kendt fra sine roller i Monty Python, men han har også været med i et hav af andre film og serier.

Ifølge IMDB har han været manuskriptforfatter på 51 produktioner, derudover optræder han også som skuespiller i 56 film og serier.

Læs også

Dansk by i vildt stunt: Du får 25.000 kroner hvis du flytter nu

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip