Brud klar til bryllupsbilleder: Video afslører tragisk hændelse kort efter

Det skulle have være en lykkelig dag, da en brud tirsdag fik taget bryllupsbilleder, men så skete den voldsomme eksplosion i Beirut.

Tirsdag eftermiddag dansk tid blev Libanons hovedstad Beirut ramt af en eksplosion. 

Det var et lager med 2.750 ton ammoniumnitrat, eller kunstgødning, som eksploderede ved havnen i byen, og har efterladt store dele af hovedstaden med uoverskuelige ødelæggelser. Det skriver Jyllands Posten.

Læs også

Efter shitstorm: Matas stopper salg

Fik taget bryllupsbilleder kort inden

På gaderne i Beirut var en fotograf tirsdag i gang med at filme og tage billeder af en brud. Men lige i det bruden er i gang med at posere foran kameraet, så sker eksplosionen. 

Hele episoden blev filmet, og klippet er siden hen blevet delt på sociale medier og online nyhedssider.

Bryllupsdag i ruiner

Kvinden på videoen hedder Israa Seblani og skulle ifølge VG giftes i tirsdag. Sammen med fotografen var de i gang med at tage billeder udenfor et hotel i centrum af Beirut. 

Men midt under seancen skete eksplosionen, og man kan efterfølgende se optagelser af en smadret bymidte med knuste vinduer og røg i gaderne.  

Der var angiveligt først en mindre eksplosion, efterfulgt af en større, og lige nu er 135 personer døde og omkring 5.000 kommet til skade efter den voldsomme eksplosion. Det skriver DR.dk 

Læs også

Ny besked fra Mette Frederiksen

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip