Skulle passe vens hund – Vil ikke give den tilbage igen

En mand er blevet bedt om at passe et vennepars hund, men de blev til sidst enige i, at det nok var bedst, at hunden blev permanent hos ham. Otte måneder senere fortryder den gamle ejer.

Hunden er menneskets bedste ven, og det er svært ikke at tilknytte sig til en hund, hvis man tilbringer meget tid sammen med det. Det har en person også erfaret, efter at han blev bedt om at passe et vennepars hund. Faktisk blev personen så tilknyttet, at han ikke vil aflevere hunden igen.

Historien kommer fra det store internetforum, Reddit, hvor en person har spurgt ind til, om han er et ”røvhul” fordi, at han ikke vil levere hunden tilbage, eller om han er i sin gode ret til det. Han indleder historien således.

Læs også

Giver kød til søsterens veganske søn – Er det forkert?

”I august havde nogle venner brug for et sted til deres hund, da de midlertidigt skulle bo i en lejlighed. De tilbød 300 kroner om måneden til bad, hvilket lige knap rakte til det,” fortæller han og fortsætter:

”Da afleverede hunden, og han faldt rigtig godt til. Hunden er meget aktiv, og vi har en stor have og en park i nærheden, som han elsker. Det var meningen, at de skulle hente ham igen i december, så vi prøvede ikke at knytte os for meget til ham,” fortæller Reddit-brugeren, men det var svært.

”Så blev det december, og ejeren kiggede forbi og fortalte, at det nok var bedst, at han blev her, da de ike kunne se, at der ville blive plads til ham i den nærmeste fremtid. Jeg var glad, fordi jeg allerede havde knyttet mig til ham, og de stoppede således også med at betale hver måned, da det nu var vores hund,”

Så skiftede de mening

Tiden gik og nu er det otte måneder siden, at hunden blev afleveret ved sin nye ejere. Forleden fik Reddit-brugeren dog en SMS om, at de ville flytte hunden til et andet sted, så de kunne være tættere på den.

”Spol tiden frem til i går, hvor jeg modtog en besked fra ejeren om, at de ville flytte hunden ind til deres ven i en lejlighed i byen. Vi blev rasende og kede af det, især fordi de vil opbevare ham i en lejlighed uden græs, og hvor han ikke kan være aktiv,” lyder det fra brugeren der fortsætter:

”Ejeren siger, at hun savner sin hund, selvom hun kun har besøgt den to gange i løbet af otte måneder, og hun er endda i nabolaget hver weekend. Vi har givet så meget kærlighed til hunden, og lært ham mange nye tricks. Den stakkels hund er blevet flyttet så mange gange på kort tid, og han er stadig så ung. Er jeg et røvhul, fordi jeg vil beholde ham?”

Folk i kommentarfeltet er meget hurtige til at fortælle brugeren, at han bestemt ikke er noget røvhul, og flertallet mener, at han er den retmæssige ejer af hunden, især efter at den tidligere ejer stoppede med at betale for den.

”Du er ikke røvhullet makker. Det er din hund nu. De har ikke noget ejerskab over den, og de stoppede med at betale. Det er din hund,” skriver en bruger, mens en anden følger op.

”Har de tænkt sig at putte en BORDER COLLIE i en lejlighed? Er de sindssyge? Selv hvis du giver hunden tilbage, vil du have den inden for kort tid, når den har ødelagt alle deres ting med den energi, den ikke får brugt,”

Hvad mener du? Kan han tillade sig at beholde hunden, eller bør han levere den tilbage?

Læs også

200.000 kr. for 7 rigtige? Det kan ikke være rigtigt

 

 

Dagens Gossip