Han slog kvinder ihjel for at vinde i Lotto

De to kvinder, Bibaa Henry og Nicole Smallman blev slået ihjel af den 19-årige Danyal Hussein. Privatfoto

Han havde indgået en aftale, hvor han skulle slå seks kvinder ihjel hver sjette måned for at vinde den store gevinst i Lotto.

En mand inspireret af satanister på YouTube er blevet fængslet på livstid med minimum 35 år, efter at han ofrede to kvinder for at manifestere en lottogevinst. Det skriver det britiske medie DailyStar.

19-årige Danyal Hussein, mente, at han havde lavet en handel med djævelen, da han stak den 46-årige Bibaa Henry, og 27-årige Nicole Smallman ihjel i Fryent Country Park i Wembley i juni sidste år.

Læs også

31-årig er mor til 12 børn: Så meget bruger hun på indkøb hver uge

Han hævdede at være blevet inspireret til at begå det "opofrende" drab af satanisten E.A. Koetting.

Retten havde tidligere hørt, hvordan Hussein under sin "hævntogt" lovede at dræbe seks kvinder hver sjette måned for at vinde Mega Millions Super Jackpot på £321 millioner (2.8 milliarder danske kroner) og derefter fortsætte med at dræbe kvinder, så længe han var i stand til. Det beskriver mediet.

Foto: Privat

Retssagen havde hørt, hvordan Hussein forberedte sig på drabene ved at købe et sæt knive fra supermarkedet Asda, en sort balaclava på Amazon og samtidig tilmelde sig selve lotteriet, hvor han kunne vinde de mange penge.

I de tidlige timer den 6. juni sidste år forfulgte han sine ofre, da de fejrede Bibaa Henrys fødselsdag i Fryent Country Park i Wembley i det nordlige London, mens de grinede og dansede.

Hussein overraskede Bibaa Henry og stak hende otte gange, før han stak i Nicole Smallman 28 gange, mens hun modigt kæmpede tilbage og pådrog sig flere defensive skader.

Foto: Privat

Hussein slæbte dem ved fødderne ind i buske, hvor de lå i 36 timer før de blev fundet.

I en anden uhyggelig note tilbød han blod til 'dæmondronning Byleth' for at få en pige på hans skole til at blive forelsket i ham.

Husseins drabstogt blev stoppet, fordi han skar sig selv under det vanvittige angreb på søstrene, hvilket gjorde det muligt for politiet at spore ham gennem DNA.

Han blev fundet skyldig i to tilfælde af mord og besiddelse af en kniv. efter at en jury havde drøftet sagen i omkring otte timer i juli. I dag vendte han tilbage til retten for domsafsigelse. 

Efter hans domfældelse i juli sagde søstrenes mor, Mina Smallman, at hun "aldrig var stødt på sådan ondskab", rapporterer My London. 

Foto: Shutterstock.com

Morderen sad med foldede arme og sad oprejst med stolen rettet mod vinduet, dommer Justice Whipple vendte tilbage til retten for at dømme ham.

Whipple dømte teenageren og sagde:

"Du fandt disse to kvinder, du var en fremmed for dem, du overraskede dem og du dræbte dem. Det var Adam Stone, Nicoles kæreste, der fandt deres lig. Hvilket rædselsfuldt syn. Han sagde, at de billeder forbliver smedet i hans sind. Han sagde: "Jeg vil aldrig være i stand til at se, hvad jeg så". fortæller dommeren i forbindelse med domsafsigelsen ifølge DailyStar, hvor hun fortsatte:

"Disse familiemedlemmers liv er blevet knust. Deres mor har sagt, at hun er hjemsøgt af de lidelser, der vil forstyrre hende resten af hendes liv." lyder det fra dommeren.

Læs også

Dylan bruger under 1.000 kroner om året på mad: Sådan kan det lade sig gøre