Slog op med en af verdens mest attraktive kvinder for at spille Call of Duty: Jeg er glad for min beslutning

Foto: Call of Duty / Instagram Yanet Garcia

Det kan være utrolig svært at forstå, hvorfor gameren "FaZe Censor" valgte at slå på med en kvinde, der er brandet som en af de mest attraktive i hele verden. Han står dog fortsat ved sin beslutning.

Udseendet betyder naturligvis ikke alt, men mon ikke de fleste mænd alligevel gerne ville have været i de sko, som den professionelle gamer, Douglas Martin, der går under gamertagget ’FaZe Censor’ til dagligt går i.

Gameren formåede nemlig at ende i et forhold med Yanet Garcia, der nok er bedst kendt som ’Verdens lækreste vejrpige’, men sidste år valgte han altså at forlade hende. Det var ikke en beslutning, som mange mænd kunne forstå, og han fik kommentarer som:

Læs også

Mor på 99 år gik bort – Resulterede i gevinst på næsten en million

”Jeg prøver ikke at være et røvhul, men du fik en af verdens mest attraktive kvinder til at forelske sig i dig, og du valgte computerspil i stedet for hende?” lød det dengang fra en mand, der slet ikke kunne forstå beslutningen.

Lad din karriere være din prioritet

Da bruddet mellem de to blev officielt lød forklaringen, at Douglas Martin ville rette alt fokus på at blive verdens bedste Call of Duty-spiller, og derfor kunne han ikke have et forhold på siden.

Det var denne kvinde, som Douglas Martin forlod for at fokusere på din gaming-karriere.

View this post on Instagram

🙈

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

 

Siden bruddet har gameren dog været tavs, men nu har han taget bladet for munden, efter at der for nyligt blevet skrevet en artikel om, at unge mænd hellere vil spille computerspil end at have sex.

”Mine forældre var bekymrede, fordi jeg ikke kyssede en pige i løbet af min tid i high school. For mig var det mere vigtigt at blive nr. 1 i verden i CoD (Call of Duty red.) Den mulighed vil ikke altid være der. Jeg er glad for, at jeg tog den beslutning,” fortæller han ifølge et opslag på Twitter, inden han følger op:

”Moralen i historien er: Lad din karriere være din prioritet, og lad alt andet omkring komme med tiden. Det skal nok løse sig, og du vil helt sikkert blive tilfreds med resultatet,” lyder det fra gameren.

Unge mænd vil hellere spille computerspil end at dyrke sex

Som nævnt, så har Douglas Martin valgt at kommentere på sit valg, efter at Daily Mail bragte en artikel omkring, at en ud af fire mænd ikke havde sex sidste år. Statistikker afslørede at det især skyldes teknologiens udvikling, og det faktum, at unge mænd er blevet langt mere optagede af computerspil.

Jean Twenge der er professor i psykologi på San Diego State University fortæller, at de unge mennesker i dag har lagt flere ting at give sig til efter klokken 22:00 end de har haft tidligere. Det er blandt andet computerspil og live streaming af diverse spil.

Læs også

FDM advarer: Placer ikke dine børn i disse!

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip