Smart McDonald’s-trick afslører: du har spist ketchup og pommes frites helt forkert

15/05/2022 11:45

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De simple tricks er ofte de bedste, og det må man sige også gør sig gældende for dette smarte McDonald’s-trick.

Mest læste i dag

Et smut forbi Den gyldne måge er nu bare rart ind imellem.

Når sulten står og banker på, er det nemt at besøge fastfoodkæden, som har restauranter i det meste af verden og også i Danmark.

Noget tyder dog på, at restauranternes mange kunder er gået glip af et vigtigt trick i årenes løb. Det er nu blevet afsløret. Det fortæller The Mirror.

“Skal det være en menu?”

'Jeg skal bare have en burger' - sådan er der nok mange, der tænker inden, de træder indenfor hos en McDonald’s, men når man så står ved disken og bliver spurgt, om ‘det skal være en menu’, så hører man sig selv sige ‘ja tak’.

For et besøg på McDonald’s uden pommes frites er ligesom en juleaften uden risalamande - det er ikke helt rigtigt. 

Det kan dog blive en fedtet omgang, hvis man ikke lige har styr på finmotorikken. Men det er slut nu. 

Smart trick afsløret

Det skete, da en Twitter-bruger, der går under navnet "Today years old", pludseligt trak forhænget væk og afslørede det smarte trick, som de færreste nok har fanget i årenes løb. 

Det viser sig nemlig, at den papirindpakning, som pomfritterne sælges i, har et indbygget dipholder. 

Selvom det ikke har været kendt, så har den ikoniske gule og røde pomfritholder en indbygget flap, der kan bøjes tilbage, så den kan benyttes som en holder til ketchup, mayonaise eller andre af de efterhånden mange slags dyppelse, som man kan vælge, når man handler ind på McDonalds. 

"Today years old" har offentliggjort et billede, som du kan se herunder, der helt simpelt forklarer, hvordan tricket fungerer. 

Foto: Today Years Old / Twitter.com

Opslagets mange kommentarer tyder på, at det tricket er nyt for mange. Selvom folk også kommenterer, at det har de kendt til i mange år. En kommentator bekymrer sig over, om den sindrige metode måske kan resultere i, at dyppelsen bliver klasket op af den rene trøje eller skjorte, hvis man er lidt uheldig. Personen mener at vide, at den lille flap kan fungere som en katapult i visse situationer. 

Har du prøvet det af?