Smed en pære ud i haven: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Youtube

Det skulle vise sig at gå helt galt.

Kathleen Morlok fra Minnesota, ejer en kælegris og derudover fodre hun også glædeligt dyrene i hendes have. Til havens egern stiller hun hver dag en skål med snacks, som den kan mæske sig i - men i sidste uge, var det ikke det eneste som det lille egern fik indenbords. 

Nederst i artiklen kan du se den sjove video.

Kathleen havde ryddet op i køleskabet og fandt i den forbindelse en pose pærer nederst i grøntsagsskuffen. Dem smed hun ud i haven, så familiens kælegris kunne mæske sig i dem. Men det var ikke alle pærerne som grisen fik spist og det lille egern fik derfor fat i en af dem. Det skulle vise sig at blive en helt anderledes oplevelse for den lille fyr. Det skriver Daily Mail.

Læs også

De sidste to ugers feriepenge bliver udbetalt: Det sker dog tidligst her

Pludslig kunne Kathleen se, at egernet stod og klamrede sig til kanten af sin snack skål ude i haven. Derudover stirrede den direkte op i luften og faldt flere gange bagover. Så gik det op for hende, at det måtte være på grund af pæren. Den havde fermenteret (startet gæringsproces, red.) i køleskabet, så den derfor indeholdt alkohol. 

Gigantisk brandert fra morgenstunden

Det lille egern havde derfor fået sig en kæmpe brandert. 

Kathleen filmede egernet i sin brandert ude i haven - og siden hun postede videoen i lørdags, er den blevet vist over 1.5 millioner gange. 

Hun melder dog, at egernet har det fint og er kommet oven på igen. Allerede morgenen efter vendte det tilbage til snackskålen, for at få sin morgenmad - dog denne gang i form af korn og frø. 

Herunder kan du se det fulde egern:

 

 

Læs også

Mand slår frokosttyv ihjel: Slipper med bødestraf

 

 

Dagens Gossip