Søn døde tre timer efter fødsel: Det fik mor til at tage hjerteskærende beslutning

Foto: Facebook/Sierra Strangfeld

Tæt på midtvejs i graviditeten fandt Sierra og Lee ud af, at deres søn ikke ville komme til at leve længe efter fødslen. Det fik sat nogle tanker i gang hos moren, der valgte at redde andre børn i en svær tid.

Det siges, at det smukkeste i livet er at bringe nyt liv til verdenen. Derfor var der helt sikkert også stor glæde i hjemmet, da Sierra og Lee Strangfeld fik bekræftet, at de ventede sig en søn.

Da Sierra var 20 uger henne i sin graviditet, fandt de dog ud af, at deres søn havde en sjælden genetisk lidelse også kendt som Edwards Syndrome. Den lidelse betyder, at de færreste spædbørn lever særlig lang tid efter fødsel.

Sierra og Lee valgte, at de ikke ville afbryde graviditeten, så de stadig kunne tilbringe lidt tid med deres lille søn.

Læs også

Advarsel: Populært blandt millioner, men det kan give dig lus

To måneder før tid kom deres søn til verdenen, og de valgte at kalde ham Samuel Lee. Desværre døde han blot tre timer efter, at han var kommet til verdenen.

Parret fra Neilsville i Wisconsin var sønderknuste, men de valgte alligevel at bruge sorgen til noget positivt. Det fortæller hun i et hjerteskærende opslag på hendes Facebook-profil.

“Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid igen, ville jeg for alt i verden gerne være succesfuld til at brystføde. Men da jeg fandt ud af Samuels diagnose, vidste jeg, at det ikke ville ske. Endnu et håb blev taget fra mig,” fortæller moren i opslaget.

Pumpede brystmælk i 63 dage

Ægteparret har nemlig en anden søn ved navn Porter, og i forbindelse med hans opvækst havde moren problemer med at amme sin søn, og de var derfor afhængige af doneret brystmælk det første halve år. Det ønskede moren derfor at give igen.

“Før Samuel døde sagde jeg til mig selv, at jeg ville pumpe mit mælk til donation. Porter fik doneret mælk i mere end et halvt år af hans liv,” fortæller moren der fortsætter:

“Jeg kunne ikke redde Samuels liv, men måske jeg kan redde andre babyer,” lyder det.

Sierra valgte derfor at bruge hele 63 dage på at pumpe sit eget brystmælk, som hun fyldte på diverse poser. I alt blev det til 14 liter mælk, men det tog hårdt på den sørgende mor.

“Det er hårdt mentalt og psykisk. Og det er endnu hårdere, når du faktisk ikke har et barn,” skriver moren.

Sierras brystmælk blev doneret til NICU mælkebank, hvor det vil blive doneret til børn, der af forskellige årsager ikke kan få deres mødres brystmælk.

Læs også

Tragisk dødsfald på julemarked: 2-årig pige knust af isskulptur

 

 

Dagens Gossip