Tragisk dødsfald på julemarked: 2-årig pige knust af isskulptur

Foto: Shutterstock.com

En familie mistede på tragisk vis deres blot 2-årige datter, da de skulle have en hyggelig aften på et julemarked i Luxembourg By.

Hvad der skulle have været en rigtig hyggelig aften på et lokalt julemarked i Luxembourg, endte med at blive en fuldstændig tragisk en af slagsen.

En 2-årig pige var med sin familie på Place Guilaume II-julemarkedet i Luxembourg By, hvor de nød aftenen og den dejlige julestemning.

Læs også

Lod sin hund slikke på sig: Nu er han død

Julestemningen blev dog på et splitsekund ødelagt, da den lille pige var involveret i en fatal ulykke.

Pludselig kollapsede den

Den 2-årige pige stod i nærheden af skøjtebanen, hvor der var en stor isskulptur. Øjenvidner har fortalt til de lokale medier, at statuen pludselig kollapsede, og flere af de store dele faldt ned og knuste den forsvarsløse pige.

Reddere var på stedet med det samme, og kort efter blev pigen fragtet mod hospitalet i en ambulance. Desværre lykkedes det ikke ambulancefolkene at holde pigen ved bevidsthed, og hun døde i ambulancen inden ankomst til hospitalet. Det fortæller politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge det Luxembourgske medie RTL, blev markedet omgående evakueret, så politiet kunne foretage en retsmedicinsk undersøgelse af ulykkesstedet. Det vides endnu ikke, hvorfor isskulpturen pludselig kollapsede.

Ifølge RTL står alle fremadrettede julemarkeder i byen til at blive aflyst i år i respekt for familien, der mistede deres 2-årige datter.

Familien er blevet tilbudt psykologisk krisehjælp.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip