Søn opdager faderens lille hemmelighed, da han besøger moderens grav

Privatfoto

For flere år siden mistede Roger Reissig sin mor og Jake Reissig sin hustru.

Hver dag siden har enkemanden besøgt hendes grav med blomster hjemme fra haven i Conroe, Texas. Dernæst vander han græsset over graven.

Det betyder, at den afdøde hustrus grav står flot og grøn, hvor andre på kirkegården er noget mere medtagede af sommerens tørke. Men så opdagede sønnen, at noget i faderens rutine havde ændret sig.

Læs også

12-årig pige ser mand smide plastikpose ud af bil – men så begynder den at bevæge sig

Det fortæller han om på Facebook, hvor tusindvis har delt den fine historie.

"En dag, mens han vandede, så han en ung kvinde knæle ved en grav og græde ukontrollabelt. Far gik ned og snakkede med hende og fandt ud af, at hendes mand havde været i luftvåbnet og var død i 2010. Efter de snakkede og delte historier, takkede hun ham og gik," forklarer Roger Reissig.

Faderen besluttede sig for at hædre soldaten.

"(Han) begyndte at vande hans græs sammen med mors dagligt. Han gør det hver dag. Han sagde, at det er det mindste, han kan gøre for ham, efter alt han ofrede for os," skriver sønnen.

Han har lagt en stribe billeder op på Facebook.

"Du kan se hans grønne græs på billedet nedenfor min mors. Jeg er meget taknemmelig for denne unge mands tjeneste og meget stolt af min far, og hvad han gør for at ære ham. Jeg elsker dig, far!," slutter han.

Læs også

Far idømt fængsel for at slå sin 3-årige søn ihjel ved at putte ham i vaskemaskinen

 

 

Dagens Gossip