Spoilede den nye Avengers film - Så fik han tæsk

Ingen vil have deres film ødelagt, især ikke når det er en film, man har ventet længe på. En mand endte med at få bank, fordi han stak næsen lidt for langt frem, og spoilede handlinger fra den nye Avengers film.

Der er ikke nogen mennesker, der kan lide en, der spoiler (Afslører ting fra film) Endnu mindre hvis personen står foran en biograf og råber op om, hvad der sker i den film, som folk er på vej ind for at se. Hvis man vælger at gøre dette, så kan man også forvente, at der bliver ramaskrig, som var det en demonstration med Stram Kurs-politikeren, Rasmus Paludan.

Ovenstående scenarie fandt sted foran en biograf i Hong Kong, hvor en mand endte med at få tæsk, fordi han stod og spoilede den nye Avengers End Game film for folk, der var på vej ind for at se den.

Læs også

Mums eller ad! Mand finder edderkop der ligner et stykke sushi

Det asiatiske medie, Asia One, har vist et billede i deres artikel af en mand i hvid t-shirt, der har fået et par på hoved. Det fik han, fordi han stod og afslørede handlingen i den nye Avengers-film.

Det skabte så stor utilfredshed blandt de Marvel-fans, der var på vej ind for at se filmen, at flere af disse begyndte at slå på manden.

Lad være med at spoile filmen

Avengers End Game har været en af de hypede film i flere årtier, og filmen gik da også ind og smadrede rekorder allerede på førstedagen. I USA på åbningsaftenen gik filmen direkte ind på førstepladsen over film med flest solgte billetter på åbningsaftenen. Filmen indbragte også 60 millioner dollars på åbningsaftenen, hvilket er tre millioner dollars mere end Star Wars-filmen.

Filmen er den 22. film i Marveluniverset, hvor alle film på den ene eller anden måde hænger sammen. Det er dermed afslutningen på en årrække af fantastiske film, og derfor ønsker ingen at ødelagt filmen af en tilfældig person, der ikke kan holde mund.

Instruktørerne bag filmen ‘The Russo Brothers’ var derfor også hurtigt ude på twitter, hvor de skabte hashtagget #DontSpoilTheEndgame.

 

Læs også

Daniel Craig: Kvinder burde overvejes som James Bond

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip