Spreder glæde over alt: Gammel mands kæledyr vækker opsigt

Foto: @sugoimart/TikTok

Når folk går tur med deres kæledyr, plejer der at være tale om hunde, men en japansk mand har fået tusindvis af fans på rekordtid, efter optagelser af hans gåtur med kæledyret er gået viralt.

En ældre mand fra Japan er på ganske kort tid blevet noget af en internetstjerne hele verden over, efter at videoer af hans hjertevarmende hobby har spredt sig på internettet. Manden tager nemlig sin gigantiske afrikanske skildpadde på en gåtur hver dag.

Læs også

Forskere: Teori om små hunde bekræftet

Hisao Mitani bød den kæmpestore skildpadde ved navn ‘Bon-chan’ velkommen ind i sit liv for mere end 20 år siden, efter at hans kone 'blev forelsket' i reptilet i en dyrehandel - det skriver Unilad.

Dengang var Bon-chan lille nok til at passe ind i håndfladen af Mitanis hånd, men han er siden vokset til et enorm væsen, der er meget svært, hvis ikke umuligt at overse, når kæmpeskildpadden og den ældre herre spankulerer ned ad gaderne i Tokyo.

Selvom den nye opmærksomhed omkring Mitani og Bon-chan er været enorm, er det ikke første gang at parret er i internettets søgelys.

Den gigantiske afrikanske skildpadde blev for første gang kendt på internettet for et par år siden, da billeder af ejer og skildpadde gå rundt i gaderne gik viralt online, men parret har i den seneste tid tilegnet sig endnu flere fans og følgere på sociale medier.

Ifølge Tiktok-videoen begyndte at Bon-chan at vokse hurtigt, da han fyldte 10 år, og i den flotte alder af 25 vejer den store skildpadde nu omkring 70 kg.

Da Mitani talte med AFP om sit elskede kæledyr i 2015, indrømmede han, at han 'ikke troede, at Bon-chan ville blive så stor', da hans kone først bragte ham hjem. Ejeren er kendt for at tage skildpadden på 'lange gåture', og de fleste kan måske regne ud, at de lange gåture ikke klares hurtigt. Både på grund af den Bon-chans langsomme tempo og den opmærksomhed, han får fra forbipasserende.

Efter opmærksomheden der altid fulgte med, når parret gik deres ture, besluttede Mitani at gøre noget ekstra ud af den gamle skildpadde, som nu både er iført en lille hat, og et lille flag på skjoldet, der bare gøre hele herligheden endnu mere fornøjelig.

Ud over at vandre rundt i gaderne har Bon-chan været kendt for at hænge ud på et begravelseshjem ejet af Mitani, hvor han hilser på dem, der kommer ind.

Ejeren kommenterede: "Nogle mennesker kan sige, at det er absurd at holde sådan en stor skildpadde ved indgangen til en begravelse. Men selv i sorgens tid smiler folk, når de ser ham, så jeg synes ikke, det er en dårlig idé at have ham,”

Skildpadder er symboler på lang levetid i Japan, og mens Mitani har fortjent kaldenavnet 'udødelig skildpadde mand' på grund af hans forhold til Bon-chan, har den ældre mand indrømmet, at han måske ikke er her for evigt.

Han kommenterede: "Jeg hører denne form for krybdyr liv i omkring 80 år, så det er sikkert, at jeg vil gå foran ham."

Bon-chan og Mitanis popularitet online vil uden tvivl sikre, at deres historie vil leve videre i de kommende år, hvor snesevis af TikTok-brugere tager til kommentarerne for at erklære deres kærlighed til skildpadden.

Læs også

Ny trend eksploderer: Bliv rig ved hjælp af 'snydekoder'