Stacey hængt ud for tre sønner med tre forskellige fædre: 'Det er meget trist'

Foto: Stacey Solomon / Shutterstock

Hun er blevet kritiseret for at have tre sønner med tre forskellige partnere.

Instagram bliver brugt flittigt af mange mediepersonligheder. Det giver dem en mulighed for interagere med deres fans, men, som man så ofte har set, så kommer der også mange nedladende kommentarer. 

Det oplevede Stacey Solomon. Hun blev kritiseret for, at hun har fået sine tre sønner med tre forskellige partnere. 

Det skriver Daily Mail. 

Læs også

Flygter fra Kanye West: Han lider af paranoia

Loose Women-stjernen, 31, er mor til Zachary på 12, som hun fik sammen med Dean Cox, da hun var 19. Hun er også mor til Leighton på otte, som hun har med ekskæresten Aaron Barham, og så har hun Rex på 19 måneder, som hun har med sin forlovede Joe Swash. 

Beskeden, Stacey Solomon modtog på Instagram læser:

"Det må være trist at dine børn har tre forskellige fædre. De er altid skilt fra hinanden. Når, men jeg håber, du er glad for det.

Foto: Stacey Solomon / Instagram

Stacey bor i Essex sammen med Joe og sine tre drenge. 

Det er dog ikke lige nemt, når de tre drenge skal besøge deres fædre. Det kræver, at de skal ud på en mindre rejse, hvorfor hun ikke ser så meget til dem i øjeblikket. 

Hun kunne afsløre Instagram, at de havde skrevet til hende, at de ønskede at blive ved deres fædre, da de går i skole hjemmefra. 

"Jeg bliver da ked af det, når de skriver, at de ikke ønsker at komme hjem. Jeg ved, hvor glad deres fædre bliver, så jeg vil ikke stå i vejen for, at de får muligheden for at skabe minder sammen som en familie. Jeg savner dem dog rigtig meget." 

Hun fortæller herefter, at huset føles tomt, når de ikke er der.

"Det er fint de første par dage. Der er ikke så meget larm eller rod, men huset begyndte hurtigt at føltes tomt."

Foto: Stacey Solomon / Instagram

Stacey Solomon er klar over, at det ligger uden for normen, at man har tre sønner med tre forskellige partnere. Hun mener dog ikke, at det skal gøre nogen forskel, da alle forældre blot ønsker det bedste for deres børn. 

Hun kommer derfor med en opfordring til alle sine følgere på Instagram. 

"Du må aldrig lade en få dig ned med nakken. Du må aldrig føle, at du ikke er god nok, blot fordi, at det, du gør, ikke passer ind i normen. Du skal fortsætte med at gøre det, du er bedst til.

Foto: Stacey Solomon / Instagram

Hun lægger dog ikke skjul på, at hun før har følt en stigmatisering i forbindelse med, at hendes sønner har forskellige fædre.

Stacey Solomon er dog sikker på, at hendes børn kommer til at få et godt liv.

"Livet er utilregneligt, og det er ikke altid perfekt. Der vil komme forhindringer i dit liv, som du bliver nødt til at overkomme. Hvis du formår at overkomme dine forhindringer, så vil dine børn få en god start på livet.

Foto: Stacey Solomon / Privat

Læs også

Paul McCartneys ekskone Heather Mills forlovet med 17 år yngre kæreste

 

Dagens Gossip