Stedmor opfordrer 7-årig pige til at spise mindre: Nu raser hendes mor

Foto: Shutterstock.com

En anonym mor har på det sociale medie Reddit delt sin vrede og frustration over, at hendes datters sted mor, har kaldt den bare 7-årige pige ‘lasket’.

Man skulle næsten tro at der var tale om et Disney-eventyr, for hovedpersonerne i denne historie er en syvårig pige, og hendes stedmor. 

Måske stedmoren ikke ligefrem er ond, men hun har hvert fald sagt nok til, at pigens rigtige mor måtte ud med noget vrede og frustration.

Læs også

Stor supermarkedskæde indfører rabat til kunder, der arbejder i disse erhverv

Hvor grænsen for ond går, er måske svært at definere, men de fleste kan nok hurtigt blive enige om, at det ikke er en god ide, at kalde børn for skældsord, og det ville de færreste forældre nok heller ikke finde sig i.

Det gjorde denne piges mor hvert fald ikke. Hun er ikke længere sammen med pigens far, men da hun hørte hvad hans nye kæreste havde fortalt pigen, blev hun rasende.

Hun fandt selv først ud af hvad der var sket, da hun lagde mærke til, at pigen havde halveret sine portioner.

“Så da min datter kom hjem fra sin far og kun spiste halvdelen af aftensmaden, fordi hun ikke ville spise for meget, blev jeg mistænksom. Det viser sig, at min eks’ nye forlovede havde sagt til hende, at hun var buttet og burde spise mindre, så hun ikke ser tyk ud foran alle, når hun skal være blomsterpige til deres kommende bryllup. Hun spurgte hende endda ‘vil du ikke se smuk ud i din kjole,” - skriver moren på Reddit. 

Hvilke reaktioner moren havde regnet med, melder historien intet om, men det må siges at være en blandet pose bolsjer. 

Mange støtter hende selvfølgelig i hendes vrede, og skælder ligeledes ud på stedmoren, men andre er lidt mere tøvende med opbakningen, og spørger sig selv, hinanden og moren, om den hårde kritik fra stedmoren er berettiget.

Ikke desto mindre, det synes at være en aldeles heftig kritik at rette mod en syvårig pige.

Læs også

Mette Frederiksen advarer: Smitten kan stige igen

 

 

Dagens Gossip