Steph gav sig selv en klipning: Én ting gjorde, at det endte med tårer i øjnene

Foto: TikTok

Steph besluttede sig for at give sig selv en klipning. Én ting endte dog med at ødelægge det hele.

Hvis du nogensinde har været ved frisøren, for at få lavet pandehår, kender du måske følelsen af, at du har lyst til at klippe det selv, hvis det vokser for hurtigt.

Læs også

Var næsten færdig med sin McDonald's-burger: Så opdagede Hannah noget klamt

Og selvom det kan virke skræmmende at klippe sit eget pandehår, går det fint for de fleste. Kaster man sig ud i det, skal man blot huske at være forsigtig og tage tingene i sit eget tempo.

For Steph gik det dog ikke helt som planlagt, og det endte med tårer i øjnene, efter en mislykket klipning. Steph begik nemlig én klar fejl, da det skulle vurderes, hvor meget af pandehåret, der skulle klippes af. Det skriver Mirror.

Steph Dins har delt en video TikTok, hvori de (Steph er nonbinær, red.) fortæller, at de har brugt øjenbrynene til at måle, hvor langt pandehåret skulle klippes op.

Da Steph var færdig med at klippet sit pandehår, viste det sig, at Steph havde stået med løftede øjenbryn hele tiden, hvilket gjorde pandehåret meget kortere, end det var planlagt til at være.

Da Steph igen slappede af, og derfor også lod sine øjenbryn falde ned, hoppede pandehåret pludselig halvvejs op i panden, hvilket efterlod Steph i tårer.

@dinsdaledimmadome

i done GOOFED #diyhaircut #badhaircutcheck #queerhaircut

♬ original sound - Steph Dins
i done GOOFED #diyhaircut #badhaircutcheck #queerhaircut

I klippet, der er blevet delt på det sociale medie TikTok, siger Steph: "Yo. Jeg tror, at jeg har f**cket op. Jeg klippede mit hår og løftede mine øjnebryn hele tiden."

Og for at gøre det endnu værre, var der en grund til klipningen. Steph ville nemlig give sig selv en frisk klipning, fordi de skulle på en date senere samme aften.

"Jeg har en date i aften. Jeg græder," skriver Steph i kommentarfeltet.

I kommentarfeltet var der dog mange, der var hurtige til at tilbyde deres sympati. Flere af dem insisterede på, at den nye frisure faktisk passede rigtig godt til Steph.

"Jeg ved, at det ikke var det, du havde til hensigt, men det klæder dig faktisk. Du kan helt sikkert gå med det," skriver en.

"Det vokser ud igen. Tid til at omfavne det korte pandehår, som Hayley Williams gjorde i ret lang tid," lyder det fra en anden.

"Jeg vil ikke lyve. Du kan bære det. Det ser godt ud," skriver en tredje.

Der var dog også andre, der forsøger at lave lidt sjov med det, i et forsøg på at få Steph til at smile lidt.

Læs også

Faren blev bedt om at vælge mellem barnet og hans forlovede under den dramatiske fødsel

"Hej Will fra Stranger Things," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Undskyld, men da du slappede af i dine øjenbryn, var jeg ved at dø af grin."

 

Dagens Gossip