Stjal forældrenes kreditkort: Brugte deres penge til at få dem dræbt

En blot 17-årig kvinde var angiveligt så træt af sine forældre, at hun ønskede at få dem slået ihjel. Hun stjal derfor deres kreditkort, så de i bund og grund kunne finansiere deres eget mord.

Det hører sjældenheder til, at man vælger at finansiere sit eget mord. Det var dog tæt på at ske, da en ung kvinde stjal hendes forældres kreditkort, og brugte pengene på at få dem dræbt.

Heldigvis nåede det aldrig så langt, for forældrene er stadig i live, men pigen kan til gengæld se frem til mange år bag tremmer.

Ifølge det britiske medie LadBible der har taget et kig på anklageskriftet fra retten, er den blot 17-årige kvinde blevet sigtet for at ville dræbe sine forældre.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

De beskriver, hvordan kvinden der blev anholdt mandag den 9. september, havde stjålet hendes forældres kreditkort, hævet en masser kontanter og efterfølgende givet disse kontanter til en ‘ven’ på skolen, som skulle sørge for, at hendes forældre blev dræbt.

En ung kvinde overførte en samtale på skolen, hvor 17-årige Alyssa Michelle Hatcher til dagligt gik, og det fik hende til at alarmere politiet.

Politiet undersøgte sagen, og de fandt hurtigt ud af, at den 17-årige pige havde stjålet hendes forældres kreditkort, og efterfølgende hævet penge i to omgange. Første gang havde hun hævet $503 (3.400 kr.) og anden gang havde hun hævet $926 (6.300 kr.)

De penge fandt politiet ud af, at hun havde givet til to forskellige personer, og hendes kæreste fortalte efterfølgende politiet, at Alyssa Michelle Hatcher havde indrømmet over for ham, at hun ville have hendes forældre slået ihjel.

Efterfølgende har den 17-årige pige selv indrømmet over for politiet, hvad pengene skulle bruges på. De første $100 havde kvinden brugt på at købe kokain, og de efterfølgende $400 havde hun brugt på en ven, som skulle finde nogen, der ville slå hendes forældre ihjel.

Det lykkedes aldrig vennen, og derfor fandt kvinden unavngiven mørk mand, som hun betalte $900 for at slå forældrene ihjel.

Det kom dog heldigvis aldrig så langt, men forældrene har valgt at anmelde deres datter, og hun kan se frem til mange år i fængsel.

Læs også

Slukkede cigaret i øjet på hundehvalp: Nu bliver hun jagtet

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip