Stjal fra dronningen: Her er straffen

Foto: Shutterstock.com.

Han stjal fra dronningen, og nu kan han se frem til straffen.

I 2015 blev 37-årige Adamo Canto ansat ved det britiske kongehus og indtil for nylig gjorde han rent på Buckingham Palace.

Læs også

Janni Ree fortryder og lægger sig fladt ned: Det skulle vi ikke have gjort

På grund af coronavirussen har der været ekstra fokus på rengøringen på slottet, og det benyttede Adamo Canto sig af. Det skriver Billed Bladet. Han fik adgang til andre områder af Buckingham Palace end han var vant til, og det betød, at han begyndte at hapse ting med hjem fra slotte.

Ifølge Daily Mail har Adamo Canto ofte lagt opdateringer på de sociale medier om sine besøg på andre kongelige ejendomme, og han skulle angiveligt også have pralet med at have været inviteret til brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle i maj 2018.

Forsøgte at sælge det på Ebay

Efterfølgende forsøgte Adamo Canto at sælge nogle af tyvekosterne på Ebay, og det var herigennem, at hans forbrydelse blev opdaget. Blandt andet blev der sat en medalje tilhørende Tony Jonnstone-Burt, chef for husholdningen på Buckingham Palace, til salg.  

I august blev han anholdt på Buckingham Palace. I november 2020 kendte Adamo Canto sig skyldig i tre tilfælde af tyveri, der skulle være sket mellem 11. november 2019 og 7. august 2020.

Ifølge Billed Bladet blev der ved ransagningen af Adamo Cantos hjem fundet 77 stjålne varer fra slottets butik, medaljer, signerede billeder af prins Harry, prins William og hertuginde Catherine samt et fotoalbum fra Donald Trumps besøg på slottet. 

Nu har Adamo Canto fået sit straf, og han kan se frem til otte måneders fængsel. Han kan næppe forvente at vende tilbage til Buckingham Palace, hvor han altså havde svært ved at kende forskel på ‘dit og mit’.

Læs også

Efter ferie i Dubai: Nu er han testet positiv for corona

 

 

 

Dagens Gossip