Efter ferie i Dubai: Nu er han testet positiv for corona

Foto: Shutterstock

Han har for nylig været på ferie i Dubai.

“Derudover er Sory Kaba blevet testet positiv for COVID-19 og er i isolation.”

Læs også

Løvens Hule-investor jubler: Det var ikke forventet

Sådan skriver FC Midtjylland på sin hjemmeside, hvor de oplyser truppen til årets første træningskamp.

Sory Kaba har for nylig været på ferie i Dubai. Det har han dokumenteret på Instagram med billeder derfra.

Hvorvidt Sory Kaba er blevet smittet i forbindelse med sin rejse til Dubai, vides ikke. Det forklarer presseansvarlig i FC Midtjylland, Mads Hviid Jakobsen, til B.T.

“Sory har jo afleveret en negativ prøve, da han kom til Danmark, ligesom alle andre mennesker skal. Vi kan ikke sige noget om, hvorvidt det er i Dubai, han er blevet smittet. Det er ren spekulation,” fortæller Mads Hviid Jakobsen.

Kritik af rejser til Dubai

Nyheden om Sory Kaba kommer i kølvandet på en heftig kritik omkring rejser til byen i De Forenede Arabiske Emirater.

Lige nu fraråder Udenrigsministeriet at rejse ud i verden. Men alligevel har man i den seneste tid set flere kendte rejse til Dubai.

Lørdag oplyste Statens Serum Institut, at det første tilfælde med en mere smitsom sydafrikansk coronavariant er registreret i Danmark, og smitten forbindes med en rejse til Dubai. 

Lene Bull Christiansen, der er lektor på Roskilde Universitet og ekspert i kendiskultur, har svært ved at forstå, at de kendte overhovedet har taget turen til Dubai. Det fortæller hun til DR.dk.

“Jeg har faktisk svært ved at forstå det. De kendte lever af et positivt image i den brede befolkning. Deres underholdningsværdi er måske større med en tur til Dubai, men det er virkelig med deres image som indsats,” forklarer hun. 

Fra fredag den 8. januar og foreløbigt til og med 7. februar skærpes rejsevejledningen for hele verden fra at have været ’orange’ til ’rød’. Det vil sige, at alle rejser til hele verden frarådes, men det er ikke ulovligt at rejse afsted, oplyses på Udenrigsministeriets hjemmeside. 

Læs også

Janni Ree fortryder og lægger sig fladt ned: Det skulle vi ikke have gjort

 

 

 

Dagens Gossip