Stor stigning i prostitution blandt studerende som følge af corona

Foto: Shutterstock.com

Studerende er nødt til at sælge sex, så de har penge nok til at leve af efter de efterhånden mange corona-nedlukninger har ødelagt deres finanser.

Det skriver Daily Star.

De studerende vender i hobetal til "prostituerede's union" for at få hjælp, eftersom de mere traditionelle arbejdspladser som på en bar eller i en butik, har været utilgængelige mens studieafgifter er steget.

Læs også

Eksperter forventer eksplosion i antal smittede med kønssygdomme

Antallet af opkald til det Engelske Forening af Prostituerede fra unge på universiteter er steget med en tredjedel i år.

Mange sælger fotos af sig selv på abonnementsbaseret platform OnlyFans og andre websteder for at få økonomien til at hænge sammen.

Problemet er blevet så stort, at op til otte studerende om dagen søger støtte og rådgivning, mens nogle universiteter udgiver vejledninger om, hvordan man sikkert sælger sin krop.

Laura Watson, en talskvinde for gruppen, sagde: "Vi har set en betydelig stigning i studerende der går ind i prostitution som studieafgifter er steget.Nogle kvinder i vores gruppe arbejder på at betale gæld på over 250.000 kroner” - siger hun og fortsætter:

"Siden pandemien har mange kvinder været i kontakt for at starte sexarbejde. Job i butikker og pubber, som studerende traditionelt ville have taget, har ikke været tilgængelige, især under pandemien,” - siger hun og afslutter på en desværre dyster tilføjelse:

"Der er bare ikke mange muligheder derude - og kvinder er nødt til at finde en måde at overleve på."

Gruppen kæmper for afkriminalisering af sexarbejdere og forbedring af rettigheder og sikkerhed.

Det er særligt den delvist pornografiske side Onlyfans der har været nødløsningen for mange unge kvinder. Siden og antallet af brugere er steget dramatisk over de sidste år, og der kan tjenes rigtig mange penge der. Det bør dog være et valg, og ikke en tvungen handling, at oprette en profil på denne side.

Læs også

Flere læger er enige: Seksuelt aktive bliver mindre syge

 

Dagens Gossip