Stuart bestilte nuggets hos McDonald’s: Fik en træls overraskelse

Arkivfoto: Shutterstock.

Fejlen må være sket med vilje, mener Stuart.

Efter en lang arbejdsdag så 27-årige Stuart frem til at få noget mad. Derfor kørte han ind forbi McDonald’s, hvor han købte nuggets, som han glædede sig til at sætte tænderne i, når han kom hjem.

Læs også

Møder massiv modstand: Kvinde forklarer, hvordan "man gør sin mand glad”

Men han fik sig noget af en overraskelse, skriver LadBible.

Stuarts kæreste, Megan, fortæller, at Stuart "lignede en, der kunne begynde at græde", da han åbnede kassen med McDonald’s-mad.

I stedet for kylingestykker var æsken fyldt op med pickles. 

“Først grinede jeg, men da så jeg hans ansigt, kunne jeg se, at han ikke syntes, at det var sjovt,” lyder det fra Megan.

"Han var så sulten, og han ville bare spise sin aftensmad. Du forventer ikke at åbne din mad og se en masse agurker," siger Megan.

Hvad der er gået galt i bestillingen, aner Stuart ikke. Men parret har mistænkt McDonald’s medarbejderen for at gøre det med vilje.

“Hvordan kan du tage fejl af agurker og nuggets. De ligner ikke hinanden, og de ville helt sikkert have bemærket det, mens de fyldte æsken, hvis det var en fejl," konstaterer Megan.

En talsmand for McDonald's har efterfølgende udtalt: 

"Vi er kede af at høre om denne kundes oplevelse. Vi vil opfordre dem til at kontakte vores kundeserviceteam, der kan give dem yderligere assistance."

Læs også

Kvinde var målløs, da hun blev bedt om at skifte plads på flyet

 

 

 

Dagens Gossip