Superstjerne smider alt tøjet - vil sætte fokus på sygdom

Foto: Instagram @leannrimes

Hun har smidt alt tøjet på Instagram for at sætte fokus på den sygdom, der plager stjernen.

Det er sangerinden LeAnn Rimes, der har delt billeder på Instagram, som tydeligt viser, at den amerikanske stjerne er ramt en hudsygdom. Hun kæmper med sygdommen psoriasis, og i anledningen af den internationale ‘World Psoriasis Day 2020', der fandt sted i går, hvor der bliver sat ekstra fokus på sygdommen, valgte LeAnn Rimes at dele billeder på Instagram.   

Læs også

Mand mistænkt for at køre 5-årig pige ihjel - nu er han anholdt

“Musik har været min gave, og hvorfor jeg er her. Men jeg vil vise andre sider af mig selv. Og jeg vil give en stemme til, hvad så mange andre mennesker gennemgår. Det er endelig min tid til at være helt ærlig om, hvad psoriasis er, og hvordan det ser ud,” skriver hun til billederne, hvor hun har smidt alt tøjet.

En kæmpe lettelse

Det er en kæmpe lettelse for LeAnn Rimes, at hun nu endelig kan være ærlig om sygdommen. 

“Kender du det, når du har gemt på noget så længe, og det er sådan et lettelsens suk? Det er hvad disse fotos er for mig. Jeg havde brug for dette. Hele min krop - mit sind, min ånd - havde desperat brug for dette. Da det i dag er verdens psoriasisdag, synes jeg, at det ville være det perfekte tidspunkt at dele min historie,” uddyber hun.

Sangerindens mange følgere er vilde med billederne. 

“Jeg er så stolt af dig. Jeg så dette billede og fik straks gåsehud. Du er sluppet fri. Du flyver. ELSKER DIG!” skriver en i ren begejstring, mens en anden skriver:

“Du ved, hvor meget jeg elsker og respekterer dig, men dette er ALT! Så stolt af dig, et så vigtigt øjeblik.”

Du kan se billederne på LeAnn RImes Instagram lige her! 

Foto: Instagram @leannrimes

 

Læs også

Lige nu: Indkalder til corona-pressemøde

 

 

 

 

Dagens Gossip