Svensker anholdt i Barcelona: Kørte lastbil fyldt med gasflasker ind mod centrum

En svensk mand er anholdt i Spanien, efter han stjal en lastbil fyldt med gasflasker og kørte den mod centrum. Politiet måtte affyre skud mod lastbilen på en motorvej i Barcelona.

Politiet i Barcelona måtte løsne skud, da de skulle stoppe en lastbil fyldt med gasflasker, som var på vej mod centrum af byen.

Lastbilen kørte i høj fart mod kørselsretningen på Barcelonas motorvejsring, skriver The Telegraph og flere andre medier.

Undervejs kørte den ind i flere biler.

Det lykkedes politiet at bringe lastbilen til standsning, efter at der blev løsnet skud mod den. Føreren er kørt på hospitalet. Han er ifølge flere medier uden for livsfare.

Læs også

Hun skulle lige til at slette feriebilledet - så spottede hun detaljen i græsset

Ifølge lokale medier havde den anholdte mand svenske identifikationspapirer på sig, men det er endnu ikke officielt bekræftet, at de tilhører føreren af lastbilen.

- Vi har tilbageholdt en person, hvis nationalitet er svensk, siger en talsmand for politiet i Barcelona til AFP ifølge Ritzau.

Manden havde stjålet lastbilen, men det er endnu uklart, om der er tale om et simpelt biltyveri eller et fejlslagent terrorangreb.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip