Svineheld eller karma: Spiller vinder sindssyg gevinst efter at give en forlomme

Nogle gange kan det godt belønne sig at udvise lidt venlighed. For en anynonym person gjorde det nemlig en forskel på en af de største gevinster nogensinde.

Lotto-gevinsterne bliver større og større, og hvis man deltager i Eurojackpot eller i et af de lodtrækningsspil, der foregår i andre lande, så bliver gevinsterne blot endnu større. En stor gevinst var lige netop hvad en utrolig heldig spiller vandt i oktober sidste år, da han deltog i US Mega Millions-spillet.

Førstepræmien lød på intet mindre end 5.7 milliarder kroner. Ja, milliarder. Du læste rigtigt første gang. I Danmark er der nu på lørdag 15 millioner kroner, hvis du bliver den eneste med syv rigtige, og det betyder, at du skal vinde den danske lørdagslotto 380 gange, for at få det samme beløb, som den heldige amerikaner i South Carolina.

Lod en anden komme foran

Det var dog ikke kun det store beløb, der har skabt overskrifter i USA, men det ekstra held - eller måske karma, som vinderen fik for en sin gode gerning. Det viste sig nemlig, at personen der vandt det ekstreme beløb, valgte at lade en anden person komme foran i køen, og denne person købte også en lodseddel til US Mega Millions.

Hvis den heldige vinder ikke havde ladet denne person komme foran, så havde han i stedet fået den lodseddel, som den anden person fik, og så havde han ikke kunne kalde sig milliardær i dag.

”Det er helt vildt, hvordan enhver beslutning der blev foretaget den dag, ledte dem hen til denne butik. Og så endte en simpel handling af venlighed med at give et fantastisk resultat,” lyder det fra lotterikommissionen ifølge CBSnews.

Ansatte hos lotterikommissionen fortalt, at sandsynligheden for at vinde US Mega Millions førstepladsen er 1 ud af 302.575.350. Man kan altså forvente at skulle købe lidt over 302 millioner lotterisedler, hvis man statistisk set skulle ramme bare en enkelt gang.

KC Mart i Simpsonville der solgte den vindende lotteriseddel, blev belønnet med $50.000 hvilket svarer til lige knap 330.000 kroner.

Læs også

Fyret efter sygemelding: Nu er han millionær og tilværelsen er reddet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip