Svineri: Youtuber lokker hjemløs til at spise Oreos fyldt med tandpasta - 15 måneders fængsel

En ung Youtuber må i den grad fortryde, at han fik en hjemløs mand til at spise oreos med tandpasta i. Det koster ham nemlig en kæmpe bøde og 15 måneders fængsel.

For nogle mennesker er der ingen grænser for, hvad man ikke vil gøre for at blive berømt og rig. I dag er det blevet lettere end nogensinde at blive et kendt ansigt, da det blot kræver en internetforbindelse og en mobiltelefon at kalde sig Youtuber.

Desværre går det af og til for vidt, og det gjorde det i den grad for den nu 21-årige Kanghua Ren, der nok bedst kendes som ReSet, da han i 2017 filmede en video til sin Youtube-kanal. På daværende tidspunkt havde den Spanien-bosatte Youtuber intet mindre end en million følgere, og de kunne altså se, hvordan han forsøgte at tjene penge på en hjemløs mand.

Kanghua Ren gik hen til en 53-årig hjemløs mand ved navn Gheorge L, og tilbød ham en pakke oreos. Den hjemløse mand var taknemmelig, men kun i et ganske kort øjeblik, for han erfarede hurtigt, at den lækre creme, der normalt er i en oreo-kiks, i stedet for erstattet med tandpasta.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

Youtuberen ‘ReSet’ filmede det hele, og lagde det efterfølgende op på sin kanal. Her sagde han blandt andet, at han godt var klar over, at det ikke var pænt gjort, men at det i sidste ende nok alligevel var en god ting, da den hjemløse mand højst sandsynligt ikke havde rengjort sine tænder i mange år.

Står til fængselsdom

Kanghua Ren blev hurtigt mød af en massiv shitstorm på de sociale medier, og han valgte derfor ifølge New York Times at tilbyde den hjemløse mand cirka 2.100 kroner for at holde tæt.

Det ville han dog ikke acceptere, og Youtuberen blev derfor meldt til politiet. Nu to år efter er der så faldet dom i sagen, og det er ikke en mild en af slagsen, der har ramt den 21-årige Youtuber. Han er blevet dømt til at skulle betale knap 150.000 kroner i kompensation til den hjemløse mand, derudover har han også modtaget en fængselsdom på 15 måneder.

Den unge Youtuber skal dog højst sandsynligt ikke i fængsel. New York Times skriver, at førstegangsdømte, der får en dom på mindre end to år slipper for at komme i fængsel. Dermed er dommen en betinget en af slagsen.

Youtuberen kan dog ikke vende tilbage til sine mange følgere, da retten har dømt ham til, at hans sociale medier inklusive hans Youtube-kanal skal lukkes ned i de kommende fem år.

I retten fortalte Kanghua Ren, at han laver de videoer, som hans følgere vil se, og de er til den mere morbide slags. Det var dog ikke nogen god ide, at Kanghua Ren havde lavet flere kontroversielle videoer, da dommeren lagde vægt på, at videoen med tandpasta-oreos ikke var en isoleret hændelse, som blot ville kunne betegnes som en dum fejl.

Læs også

Det skulle jo komme: Cyklister rasende på bilist, der overhaler og derefter bremser hårdt op

 

Dagens Gossip