Sygeplejer dræber sin lægekæreste: "Hun smittede mig med corona"

Den unge læge blev angiveligt dræbt, fordi hun smittede kæresten med coronavirus. Foto: Facebook/Privat

En skandale fra Italien er under opsejling efter en sygeplejerske angiveligt dræbte sin lægekæreste, fordi hun smittede ham med coronavirus.

En italiensk sygeplejerske kvalte sin lægekæreste i raseri. Angiveligt har han hævdet, at kæresten smittede ham med coronavirus.

Da Antonio De Pace, 28, ringede til politiet tirsdag, tilstod han, at han havde dræbt sin kæreste, Lorena Quaranta. Grunden var angiveligt, at hun havde smittet ham med coronavirus. Det skriver både The Sun og forskellige lokale medier.

Da politiet ankom til deres fælles lejlighed, fandt de Quaranta, 27, død. Sygeplejeren De Pace lå på gulvet med sine håndled skåret over.

”Jeg dræbte hende, fordi hun gav mig coronavirus,” fortalte De Pace til politiet, efter de tog hm i deres varetægt.

Både De Pace og Quaranta var blevet testet negative for coronavirus, så anklageren har angiveligt affejet sygeplejerens anklager som det rene vrøvl.

Parret arbejdede sammen på et siciliansk hospital. Her kæmpede de begge imod den pandemi, som har hærget Italien. Over 13.000 mennesker er døde i Italien på grund af covid-19. 

Før hendes død, havde Lorena Quaranta været aktiv på sin Facebook-side. Her havde hun kommenteret de mange udfordringer, som det medicinske personale står overfor i Italien.

"Nu har vi mere end nogensinde brug for at vise ansvar og kærlighed til livet. I skal vise respekt for selv, jeres familier og Italien," skrev den unge læge. "Tænk på og husk dem, der dagligt dedikerer deres liv til at passe vores syge."

Læs også

Sexleg gik galt: Ung kvinde måtte tilkalde politiet

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip