Sygeplejerske anholdt og mistænkt for drab på nyfødt

Foto: Shutterstock

En 27-årig sygeplejerske er mistænkt for at have forgiftet en nyfødt og forårsaget barnets død.

Torsdag afgik et nyfødt barn på tragisk vis ved døden på et børnehospital i Birmingham i det vestlige England. 

Dødsfald er naturligvis en uundgåelig del af dagligdagen på et hospital, men det nyfødte barns dødsfald var formentlig ikke naturligt. 

Læs også

Krigen i Ukraine sætter rekord: 100 millioner er på flugt

Det mistænker det britiske politi ifølge The Sun.

Torsdag aften blev en 27-årig sygeplejerske, som arbejder på børnehospitalet, derfor anholdt på sin adresse, da politiet mistænker, at hun har forgiftet barnet og forårsaget dødsfaldet. 

"Vi har anholdt en 27-årig kvinde i forbindelse med en nyfødts dødsfald. Barnet afgik desværre ved døden på hospitalet i torsdags. Kvinden blev anholdt torsdag aften [...]," har politiet således udtalt.

Kvinden blev anholdt og sigtet for at "håndtere gift med henblik på at bringe liv i fare." 

Kvinden er siden blevet løsladt, mens efterforskningen er i gang, men hun er blevet midlertidigt suspenderet fra sin arbejdsplads. 

"Hun er blevet løsladt, mens efterforskningen fortsætter, og resultaterne fra de retsmedicinske undersøgelser bliver undersøgt. Barnets familie får støtte fra specialuddannede betjente," har politiet udtalt.

En kilde fra fagforeningen, som er med til at styre hospitalet, har udtalt: "Dette har sendt chokbølger gennem fagforeningen. Det er utrolig sjældent og foruroligende. Det er meget seriøst. Sygeplejersken er blevet suspenderet, og dette vil nu føre til en stor efterforskning."

Kilden har desuden understreget, at hospitalet "uden tvivl" vil undersøge tidligere dødsfald på hospitalet, som den pågældende sygeplejerske har været til stede ved.

Hospitalet er ét af Storbritanniens førende børnehospitaler.

Læs også

Politi, ambulancer og brandvæsen rykkede ud: Mindst seks kunder faldt pludselig om med vejrtrækningsbesvær

 

 

Dagens Gossip