Tæt på at blive begravet levende: Lægerne havde erklæret ham død

En 20-årig mand var tæt på at blive udsat for en af de mest makabre måder at dø på, da hans familie forberedte hans begravelse. Problemet var bare, at den 20-årige ikke var død.

Hvis man skal forestille sig den værste måde at dø på, så vil det for manges vedkommende være tanken om at blive levende begravet. Den frygte kunne have endt med at blive til virkelighed for den blot 20-årige Mohammad Furqan fra byen Lucknow i Indien, da han var involveret i et uheld.

Den 21. juni blev den 20-årige Mohammad nemlig fragtet til et privathospital, efter at han havde været involveret i en ulykke, men allerede dagen efter blev den unge mand erklæret død af lægerne.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

Mohammads krop blev derfor fragtet hjem til familien i en ambulance, hvor de begyndte at forberede sig på den sørgelige begravelse. Det var midt under disse forberedelser, at broren til den 20-årige Mohammad pludselig bemærkede, at der var bevægelser fra det påståede ‘lig’.

“Sønderknuste var vi ved at forberede hans begravelse, da vi pludselig bemærkede, at der var bevægelser i nogle af hans lemmer. Vi skyndte os at få Furqan til Ram Manohar Lohia hospitalet, hvor lægerne sagde, at han stadig var i live, og de puttede ham i en respirator,” fortæller storebroren til den 20-årige Mohammad Furqan ifølge Ndtv.com

Kritisk tilstand men ikke hjernedød

I første omgang valgte familien efter ulykken at køre den 20-årige mand på et privathospital, hvor de måtte betale i dyre domme for at få hjælp. Da familien ikke længere havde råd til at betale, blev den 20-årige Mohammad erklæret død.

“Vi havde betalt 7 lakh (700.000 rupees som svarer til 67.000 kr) til privathospitalet, og da vi fortalte dem, at vi var løbet tør for penge, så erklærede de Furqan død om mandagen,” fortæller storebror Mohammed Irfan.

Hos det offentlige hospital hvor 20-årige Mohammed blev fragtet hen, efter at de havde observeret bevægelser i kroppen, fortæller en talsmand, at patienten er i kritisk tilstand, men der er sandsynlighed for, at han kommer sig, da han ikke er hjernedød.

“Patientens tilstand er kritisk, men han er helt sikkert ikke hjernedød. Han har en puls, blodtryk og hans reflekser fungerer. I øjeblikket er han tilsluttet en respirator,” fortæller Narendra Agarwal, som er en af de læger, der tilser den 20-årige.

Ifølge de lokale medier, skulle Mohammed Furqan fortsat være indlagt på det offentlige hospital.

Læs også

Ups! Mor var taget med sin datter på hospitalet, da røntgenfoto afslørede pinlig hemmelighed

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip