Tandlæge tiltalt for konens mord: Hans sidste Google-søgning får det til at løbe koldt ned ad ryggen

Skrevet af Mathias Busekist

44 uger siden

|

13/07/2023
Foto: Aurora Police Department
Foto: Aurora Police Department
Han står til at blive fældet af sin Google-historik.

Dagens topnyheder

Tidligere i år begyndte Angela at lide af svimmelhed. Hun forklarede, at "hendes hoved føltes underligt, hendes øjne ville ikke fokusere og de føltes tunge og langsomme".

Efter få dage, da det endnu ikke var blevet bedre, besluttede hun at smutte forbi University Hospital sammen med sin bror.

Her blev hendes tilstand hurtigt forværret, hvilket førte til, at hun måtte lægges i respirator.

Hun blev erklæret død blot tre dage senere, skriver Unilad.

Dødsfaldet blev med det samme behandlet som mistænkeligt. Det skyldes blandt andet, at retsmedicinere Kelly Lear, som vidnede under den indledende høring mod Angelas mand, James Craig fra Colorado, kunne bekræfte, hun havde cyanid og tetrahydrozolin i sit system.

Og siden da har man fået bekræftet, at han har foretaget flere mistænkelige Google-søgninger, herunder "kan arsenik påvises ved en obduktion?" og "hvordan får man mord til at ligne et hjerteanfald?"

Ifølge en betjents vidneudsagn blev Google-søgninger foretaget få uger inden hans konens død.

Politiet hævder, at Craig skulle have blandet midlerne i konens shakes, som hun ofte lavede i forbindelse med hendes ture i fitness.

Dog skulle hun have overlevet det indledende forsøg og han bestilte derfor en blanding af kaliumcyanid. Og siden da tyndede hendes liv langsomt ud.

"Dette er en person, som langsomt blev forgiftet af sin mand," kom det fra statsadvokat John Kellner under retsmødet.

Politiet hævder, at Craig forgiftede sin kone for at forfølge et forhold til en anden kvinde og kalder det påståede plot for et "afskyeligt, komplekst og kalkuleret mord".

Karin Cain, der datede Craig på det tidspunkt, hvor han angiveligt forgiftede sin kone, har siden sagt, at han løj for hende flere gange.

Cain hævder, at Craig havde fortalt ham, at han også var ved at blive skilt fra sin kone, Angela Craig, selvom det i virkeligheden slet ikke var tilfældet.