Tatoveret fra top til tå: Kvinder er overfladiske og vil kun have Love Island-kroppe

Foto: Facebook/King Of Ink Lad King Body Art The Extreme Ink Ite

Han er tatoveret over alt, og han kan ikke finde kærligheden. Han mener dog, at det skyldes, at mange kvinder er alt for overfladiske og bare vil have et badejern af en fyr.

Han er tatoveret fra top til tå, og det er meget få centimeter af hans krop, der ikke er dækket af tatoveringer. Ansigtet er næsten ikke til at kende, da det også er dækket af blæk, og øjnene er sorte som kul.

Den meget utraditionelle måde at se ud på, har ikke gjort kærlighedslivet let for den 39-årige brite, der tidligere hed Mathew Whelan, men nu går under navnet - og hold nu fat - King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite. Manden fra Birmingham bliver dog bare kaldt Body Art.

Læs også

Vanvittig trend: Folk får fjernet det inderste af deres øre i ny modetrend

Body Art fortæller selv til det britiske medie Daily Star, at han har haft mellem 15 til 20 forhold i sit liv, og at han har fået langt mere opmærksomhed efter, at han har fået sine tatoveringer.

Det ændre dog ikke på, at han har utrolig svært ved at finde den eneste ene, og det har fået ham til at kalde kvinder for overfladiske, da de hellere vil have en ‘Love Island-krop’

“Mange kvinder er virkelig overfladiske, og de går kun efter mænd med en Love Island-krop. Derudover er der andre kvinder, der kun er interesseret i mig på grund af mine tatoveringer,” fortæller han til Daily Star.

Han fortæller ydermere, at det er meget enten eller med kvinderne. Enten tænder de fuldstændig af på hans tatoveringer eller også er de meget nysgerrige.

“Jeg er ligesom Marmite (Saltet australsk smørepålæg). Enten så elsker du det, eller også gør du ikke,”

Foto: Facebook/King Of Ink Lad King Body Art The Extreme Ink Ite

Blev fascineret af tatoveringer som 9-årig

Rigtig mange mennesker har en eller anden form for tatovering i dag. Det er dog de færreste, der vælger at gå all-in i den grad, som Body Art har gjort det.

I et interview med The Independent fra 2017 fortæller han, at han første gang blev fascineret af tatoveringer, da han var 9-årig gammel. Her havde hans far en tatovering fra militæret, mens hans onkel havde en tatovering af det britiske flag Union Jack.

Som 16-årig fik han sin første tatovering hos en tatovør, der slet ikke spurgte ind til hans alder, og det var en engelsk bulldog med et britisk flag. Det gik dog rigtig galt, og tatoveringen blev inficeret og han fik influenza-symptomer, og det var lige ved at få ham til at gå helt væk fra at få tatoveringer igen.

Som de fleste dog kan se på ham, valgte han alligevel at lade sig fortsætte med at tatovere, og det resulterede i, at størstedelen af kroppen, ansigt og sågar øjnene har fået farve.

Med de mange timer under nålen, og med tatoveringer flere steder, hvor smerten må være ubærelig, kunne man forestille sig, at Body Art er glad for smerte. Det er han dog tvært imod.

“Jeg kan ikke lide nogen former for smerte, uanset om det er et paper cut eller en tatovering. Det kan lyde sindssygt, men jeg ved, at hvis jeg vil opnå det, jeg ønsker, så må jeg gå igennem det(smerten red.),” fortæller han.

Er kvinder overfladiske, fordi de fravælger Body Art grundet hans ret særlige look, eller tager han fejl?

Læs også

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip