Taxa-Jørgen anede uråd, da passageren ikke dukkede op - Kan have reddet hendes liv

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Taxachaufføren Jørgen handlede hurtigt, da en kvinde ikke stod klar på det aftalte sted. Nu viser det sig, at han meget vel kan have reddet kvindens liv.

Hvis man bestiller en taxa, men ikke står ved det aftalte sted, når taxa’en dukker op, så vil de fleste chauffører højst sandsynligt vente et kort øjeblik, inden de kører videre og finder en ny kunde.

Sådan var det det dog ikke med Jørgen, han havde nemlig fornemmelsen af, at der var noget galt, og den fornemmelse kan meget vel have reddet et liv.

Læs også

Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

Jørgen skulle nemlig som så ofte før hente 79-årige Hilde fra sit hjem, men da han ankom til hendes adresse stod hun ikke klar. Han forsøgte også at ringe til hende, men da hun ikke svarede, vidste han, at der var noget galt.

“Ofte ringer hun flere gange om dagen, for at sikre sig, at vi kommer, og når jeg kommer for at hente hende, så plejer hun at møde mig udenfor hendes dør. Da jeg så, at hun hverken stod foran døren eller i vinduet, mærkede jeg, at noget ikke stemte, og da hun ikke svarede på mit opkald, ringede jeg med det samme til hjemmehjælpen,” fortæller Jørgen Brevik til det norske medie Åndalsnes Avis.

Hylder taxachaufføren

Hjemmehjælpen kom omgående ud til Hildes hjem, og her fandt de hende liggende på gulvet, hvor hun var forslået og dehydreret. Hun havde ligget der i mellem 10 og 15 timer, og var i meget stærke smerter.

Hilde blev fragtet på hospitalet, og da hendes datter ankom til hospitalet, var hun ikke sikker på, at hendes mor havde overlevet, hvis ikke Jørgen havde reageret.

“Min mor lå forslået og hjælpeløs i mellem 10 og 15 timer. Da jeg så hende på sygehuset bagefter, var jeg meget bekymret for, at hun ikke ville have overlevet, hvis det ikke havde været fra taxachaufførens indsats,” lyder det fra datteren Hildegunn Hagen Bøe til norske TV2, inden hun fortsætter:

“Hun er meget taknemmelig for, at Jørgen kom, og hun er meget optaget af at fortælle om, hvor sød og god en taxachauffør han er,” fortæller hun.

Taxa-Jørgen er også blevet hyldet af hans chef, der fortalte det det norske medie, at han var meget rørt over hans chaufførs handling.

Læs også

Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

 

 

Dagens Gossip