Teenagedrenge angreb svanemors rede: "Hun er formentlig død af et knust hjerte"

Foto: Privat

Der er noget, der tyder på, at man kan dø af et knust hjerte, hvis man er en svane.

Dyreaktivister fra Bolton i Storbritannien har fremhævet en sag omhandlende en hunsvane, som de mener, er død efter at dets hjerte er blevet knust. 

Aktivisterne fortæller om flere episoder, hvor de har set en flok teenagedrenge, som kastede med mursten langs en kanal i Bolton, hvor svanen, som nu er død, havde sin rede. 

Det skriver Manchester Evening News.

Læs også

TV 2-kendis åbner op: Sygdom ændrede alt

De hævder at have set drengene sigte efter en lille ø ude i vandet, hvorefter man fandt ud af, at der nu kun var tre ud af seks æg tilbage.

Aktivisterne påstår endvidere, at den voldsomme chikane fra teenagedrengene medførte, at hansvanen fik stress og forlod området. Hertil bliver der sagt, at man endnu ikke har set hansvanen vende tilbage efter episoden, hvorfor man regner med, at den slet ikke kommer tilbage.

Foto: Privat

Dette skulle have været bristepunktet for hunsvanen, eftersom de er monogame og hannen ofte spiller en stor rolle i både rugeprocessen og ungernes tidlige liv. 

"Hun er formentlig død af et knust hjerte, da hendes partner blev drevet væk af stress," kommer det fra aktivist Sam Woodrov. 

Men det blev dog værre endnu, da hunsvanen, efter overfaldet, blev angrebet af såvel en hund som en and, hvorefter hun blot havde ét æg tilbage. 

Sam Woodrov mener, at hansvanens forsvinden, kombineret med de dræbe unger, medførte, at hunsvanen var blevet så trist, at den døde af et knust hjerte.

Tilværelsen uden hansvanen og ungerne var simpelthen blevet uudholdelig for hunsvanen, hvis hjerte blev sønderknust.

Læs også

Mor efterladt sønderknust: Ingen kom til 6-årig søns fødselsdag

 

Dagens Gossip