Teenager kvalte sin 20-årig søster efter skænderi om WI-FI kodeord

En 16-årig dreng var så utilfreds med familiens brug af internettet, at han ændrede koden. Det resulterede i et stort skænderi, hvor den 16-årig endte med at kvæle sin 20-årige søster.

Der findes kun ganske få ting, der kan irritere en mere end langsomt internet. Sådan havde den nu 18-årige Kevon Watkins fra Georgia det i den grad også, da han gang på gang var frustreret over at spille computerspil på familiens langsomme internet.

Han tog derfor sagen i egen hånd og ændrede kodeordet til deres WI-FI, så familien ikke kunne komme på nettet og gøre netværket langsommere, når Kevon skulle spille computer.

Den dengang 16-årige Kevons familie var langt fra tilfredse med, hvad den unge teenager havde gjort, og det endte derfor i et stort skænderi. Først mellem Kevon og moren, men dernæst mellem Kevon og hans 20-årige søster, der kom deres mor til undsætning.

Læs også

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

De to søskende endte med at ligge og slås på gulvet, og det var så her, at Kevon tog kvælertag på sin søster, og det slap han ikke igen, før politiet ankom til familiens hjem. På det tidspunkt var søsteren dog bevidstløs, og trods gentagne forsøg på at genoplive hende, så lykkedes det ikke.

Skal sidde i fængsel resten af livet

Den tragiske hændelse fandt sted den 2. februar 2018 altså lige knap halvandet år siden. Dengang var Kevon Watkins blot 16 år, men det er først nu i en alder af 18 år, at der er fældet dom i sagen.

Her ses den unge Kevon Watkins. Foto: Facebook

Retssagen forløb sig over to dage og selvom dommeren David Cooke i sin dom lagde vægt på, at Kevon Watkins ikke havde til hensigt at dræbe sin søster, da han tog kvælertag på hende, så kan han ikke forsvare at sætte den unge mand på gaden igen.

Derfor er han blevet idømt livstid og uden mulighed for at blive prøveløsladt.

Kevons’ søster var 20 år gammel, da hun blev kvalt af sin bror, og hun efterlod sig sin forlovede samt sin blot 3-årige søn.

Læs også

Urin var kulsort efter squat-udfordring: To piger omgående indlagt på hospitalet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip