Teenagere kastede med mad og spyttede på personalet på McDonald's: Så tog personalet en snedig hævn

Arkivfoto: Shutterstock.

Politiet blev tilkaldt, efter en gruppe teenagere terroriserede en McDonald's.

En større gruppe af teenagere kunne ikke finde ud af, hvordan de skulle opføre sig, da de var på McDonald's for nyligt i den engelske by Middleton. 

Teenagerne kastede med mad og affald på restauranten, ligesom de råbte ukvemsord efter personalet, som en af dem endda spyttede i ansigtet. Men teenagerne havde ikke opdaget personalets modtræk. 

Det skriver Manchester Evening News.

 

Læs også: Efter oralsex-skandale: Nu taler Susan K ud om episoden

Det er nemlig ikke første gang, at den pågældende McDonald's oplevede problemer, med unge som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Derfor havde en af medarbejderne skaffet et lille skjult kamera, som optog hele balladen. 

Derfor kunne politiet efterfølgende hurtigt finde de 10 uopdragne unge i samarbejde med lokale skoler, som nu har haft en alvorlig samtale med deres forældre. 

Efter episoden tog forældrene deres børn med ned til den pågældende McDonald's og tvang dem til at undskylde for, hvad de havde gjort.

 

Læs også: Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Teenagerne bliver nu ligeledes sat i kontakt med det lokale 'Youth Offending Team', som hjælper unge med sociale problemer til at holde sig fra kriminalitet.

Rigtig mange er allerede hoppet i fælden: Derfor må du endelig ikke svare på denne sms

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip