Thea vågnede op med blå mærker over det hele - årsagen var chokerende

Privatfoto

Thea vågnede op med blå og gule mærker over hele kroppen efter en bytur.

Den dengang 31-årige Thea Wilson blev chokeret, da hun vågnede op efter en bytur, og så at hendes krop var dækket af blå mærker. 

Hun var sikker på, hun ikke var faldet om natten, og hun var også sikker på, at hun ikke var stødt ind i nogen eller noget.

Læs også

Pludselig lukkede kisten: 7 og 10-årig død i tragisk ulykke

Da de blå og gule mærker ikke forsvandt efter nogle dage, kontaktede hun sin læge, der først fejldiagnosticerede hende, men heldigvis sendte hende til yderligere undersøgelser på et hospital, der gav hende den grusomme besked. 

De mange blå mærker var kommet, fordi hun havde en aggresiv form for leukæmi. 

"Jeg havde ikke nogen ide om, hvor mærkerne kom fra. De var store og lilla, og de sad på mine arme og ben. Jeg havde tidligere haft nogle små nogen, men ikke noget i den størrelsesorden," siger Thea Wilson, ifølge Daily Mail. 

"Da jeg fik at vide, det var leukæmi, faldt min verden fra hinanden," siger hun. 

Efter diagnosen blev Thea Wilson sendt i kemoterapi med det samme for at undgå indre blødninger, og efter seks måneder kom sygdommen så meget på afstand, at hun kunne vende tilbage til livet igen. 

Og selvom leukæmien kunne vende tilbage, ville hun ikke lade det styre sit liv. Hun har i stedet valgt at vise sin taknemmelighed overfor de læger og sygeplejersker, der behandlede hende, at hun er begyndt at samle penge ind til afdelingen. 

"Hæmatologisk afdeling (blodafdelingen red.) reddede mit liv, og derfor vil jeg gerne give lidt igen ved at samle penge ind til dem," siger hun til Daily Mail. 

Læs også

Hvordan en mor til seks har skabt det mest effektive vaskerum nogensinde

 

 

Dagens Gossip