Tidligere amerikansk fodboldspiller griber dreng, der kastes ud fra brændende bygning

Det er voldsomme billeder, der vises i videoen, hvor en dreng kastes ud fra en altan i en brændende bygning. Heldigvis er en tidligere amerikansk fodboldspiller klar til at gribe drengen. der overlever både branden og faldet.

Phillip Blanks blev helten, der reddede en dreng, der blev kastet ud af en brændende bygning. Uden sko på ilede den tidligere fodboldspiller til for at hjælpe, og hans hjælp betød, at Jameson Long overlevede faldet fra tredje sal.

"Jeg tænkte ikke, jeg reagerede bare," udtalte Phillip Banks om sin indsats. "Jeg ved, hvordan man griber. Jeg har lært at gribe en fodbold. Drengen drejede rundt i luften som en propel."

Læs også

Politiet gør uhyggeligt fund på pigeværelse

Drengens mor, Rachel Long, der kun blev 30 år gammel, døde i branden. "Hun er historiens virkelig helt, fordi hun ofrede sit liv for at redde sine børn," siger Phillip Banks, der af mange på sociale medier er blevet udråbt til en helt for at handle så hurtigt.

"Jeg er ikke helten"

Blanks arbejder nu i sikkerhedsbranchen, men han mener ikke, at han skal udråbes til helt.

"Jeg kan kun give kredit til Marine Corps. De har trænet mig til at redde liv. Jeg ser mig ikke som en helt, jeg er bare en person, der er trænet og uddannet til at beskytte mennesker," udtalte Phillip Banks efter sin heroiske indsats.

Drengen Jamenson og hans otte år gamle søster ankom til hospitalet med forbrændinger. Det samme gjorde en kvinde, der også forventes at overleve. Desværre stod børnenes mor ikke til at redde.

Øjenvidner fortalte, at den afdøde mor stod i flammer, men i stedet for at hoppe i sikkerhed, gik hun ind i lejligheden for at sikre sig, at datteren kunne komme ud. Moren kom aldrig ud igen. En forbipasserende havde i mellemtiden sparket døren til lejligheden op og havde reddet datteren ud.

I videoen kan man se ilden rasere lejligheden, og se moren kaste sin dreng ud over balkonen. Heldigvis bliver Jameson grebet af Blanks, der herefter løber i sikkerhed med drengen i sine arme.

100 brandmænd blev tilkaldt og kæmpede med flammerne.

Årsagen til branden er stadig under efterforskning.

Læs også

Drømmejobbet: Tjen 66.000 kroner på at skide

 

 

 

Dagens Gossip