TikTok-stjerne får straf for at skyde en golfbold ned i Grand Canyon

Foto: Snapchat

En fræk TikTokker er blevet straffet efter at have slået en golfbold ned i Grand Canyon.

Katie Sigmond, som har næsten 7 millioner følgere, har fået sig en bøde, efter at hun skød en golfbold og kastede køllen ned i Grand Canyon, d.26 oktober. Det skriver New York Times.

Den unge kvinde filmede det på Snapchat, hvilket fik Grand Canyon National Park til, at komme med en udtalelse om hændelsen.

“Er vi virkelig nødt til at sige, ‘lad vær med at skyde golfbolde ned i Grand Canyon?” Skrev national parken på deres Facebook.

Læs også

Lige nu: DMI udsender varsel

Åbenbart, gælder reglerne ikke for hende.

Eller det troede hun…

Ifølge udtalelsen hjalp medlemmer af offentligheden med at identificere den sociale medie-influencer, som senere blev kontaktet af myndighederne.

“At kaste ting udover kanten er ikke kun ulovligt, men kan også være farligt for folk og dyr som er dernede.” Tilføjede Grand Canyon National Park.

Videoen af Katie Sigmond, der prøver sit bedst forsøg på en ‘Happy Gilmore’ gik viralt, med mange af kommentarerne som fordømmede hende for hendes hensynsløse adfærd.

En talsmand fra Grand Canyon National Park, Joelle Baird, fortalte New York Times, at da folk begyndte, at identificere hende, meldte hun sig selv til Politiet.

Baird afslørede, at Sigmond blev anklaget for at smide genstande ned i Grand Canyon og skabe farlige forhold med uorden.

Som et resultat idømte den amerikanske statsadvokat for staten Arizona, den unge kvinde en bøde.

Han vidste ikke det præcise beløb, men lignende hændelser, har givet 280 dollars (2.000 danske kroner) i bøde. Det skriver LADbible.

Læs også

Vejdirektoratet vil stoppe fartbøller: Ny type fartbump afprøves

 

 

 

Dagens Gossip