Tilskuere forfærdet: Dyrepasser angrebet af kæmpe krokodille

Foto: Jamie Pyatt

Hvis du synes du har haft en skidt dag på arbejdet, så vent til du ser denne mand i buret med en næsten 5 meter lang krokodille.

Nu behøver de fleste af os ikke at beskæftige sig med menneskeædende kødædere i vores daglige arbejde, men en mand, der udfører dette utroligt farlige job, er Sean Le Clus.

Krokodille manden var meget heldig at undslippe et potentielt dødeligt angreb fra ikke én, men to af krybdyrene på Crocodile Creek-farmen i KwaZulu Natal-provinsen i Sydafrika.

Læs også

Ældre ægtepar efterladt i chok efter ‘klamt’ fund i deres KFC-ordre

Sean blev skræmt af en hun-krokodille ved navn July, før han måtte tvinge sig selv fri fra nilkrokodillen ved navn) Hannibal, som han sad på.

Den 68-årige fik et bid af den kvindelige krokodille, der trængte sine fem tommer tænder ind i hans lår.

På trods af at han undslap krokodillens greb, var Hannibal i stand til at iværksætte et separat angreb og smed Sean på gulvet, før dyrepasseren formåede at undslippe en heldig flugt.

Det var en ulykke som fik tilskuerne til at gispe, da de så krokodillen bide dyrepasseren.

Foto: Jamie Pyatt

Reptilparken som er tæt ved Utongati floden nær Durban, er hjemsted til omkring 6.000 krokodiller, alligatorer og slanger.

“Sean havde to store bidhuller i hans lår, men han syede sig selv sammen igen, og var igang med at arbejde 20 minutter efter. Fortæller en talsmand fra parken, ifølge LADbible.

“Det er første gang Hannibal bider en dyrepasser, og det skete fordi hunnen kom lidt for tæt på og hun kan være lidt stædig.”

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

 

Dagens Gossip