11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

Foto: Shutterstock.com

En blot 11-årig pige fødte et barn i familiens badekar, men ingen vidste, hvem faren var. Det er nu kommet frem, og det har skabt splittelse i familien.

Det skaber opmærksomhed, når en blot 11-årig pige bliver gravid og vælger at gennemføre graviditeten.

Det er tilfældet for en 11-årig amerikansk pige fra byen St. Charles i Missouri. Det meste rystende er dog, hvem der er faren til barnet.

Læs også

Billede af 2 euro-mønt går viralt: Kan du se hvorfor?

Det amerikanske medie 7News skriver, at den 11-årige pige fødte et barn i familiens badekar. Det var dog ikke den historie forældrene kom med, da de afleverede et nyfødt barn på hospitalet, og fortalte, at barnet var blevet efterladt foran deres indkørsel.

Faren ændrede dog kort efter forklaring til politiet, hvor han fortalte, at det faktisk var deres 11-årige datter, der havde født barnet.

Forældrene fortalte til politiet, at de ikke havde nogen ide om, at deres datter var gravid, og de vidste heller ikke, hvem faren var.

Han viste sig at være faren

Nu viser det sig dog, at pigens 17-årige storebror har dyrket sex med sin lillesøster mere end 100 gange. Han vidste dog ikke, at hans lillesøster var gået hen og blevet gravid.

I forbindelse med sagen er den 17-årige storebror og forældrene blev sigtet og anholdt.

Den 11-årige pige er kommet i pleje hos andre af familiens medlemmer, mens det lille nyfødte barn blev indlagt på hospitalet.

Det fremgår ikke, hvad den 17-årige dreng eller forældrene er blevet sigtet for.

Læs også

Ung mor skulle amme sit barn: Det her må du aldrig gøre

 

 

Dagens Gossip