Tjener tror ikke sine egne øjne, da hun ser den besked, som kunde efterlader til hende

Privatfoto

Den kvindelige tjener spærrede øjnene op, da hun opdagede beskeden fra kunden.

En onsdag aften modtog Richard Specht en email. En mail, som han på ingen måde havde forventet, fortæller Miller Place-Rocky Point Patch.

En tjener fra et unavngivent restaurant havde sendt ham et billede. Det var et fotografi af en kvittering og en seddel, som en kunde havde efterladt til hende efter en middag.

Læs også

Sygeplejersken tror ikke at nogen ser hende: Så tager moren et billede for at dokumentere det

Men da Richard kiggede nærmere på beløbene, så spærrede han øjnene op. 

Regningen lød på 43,50 dollars (300 kroner, red.), men det utrolige var drikkepengene. Her havde kunden givet 3000 dollars (20.680 kroner, red.) hvilket er svarer til at give 6.897 procent i drikkepenge. 

Men det var ikke på grund af en ekstremt ekseptionel service, at kunden havde efterladt de mange penge. 

Han var en stamgæst på restuaranten, hvor tjeneren havde arbejde i årevis. De havde altså mødt hinanden adskillige gange, og tjeneren havde støttet kunden igennem mange udfordringer. 

På sedlen havde han skrevet:

"Tak for din venlighed og ydmyghed. Min lærer i folkeskolen havde en forfærdelig oplevelse for nogle år siden, som inspirerede mig til at gøre det her," startede brevet, som var vedlagt kvitteringen. 

Læreren var selvsamme Richard Specht, som tjeneren sendte en mail. Han og hans kone gennemgik for nogle år siden en forfærdelig oplevelse, da deres knap 2-årige søn druknede i deres baghave. Det fik dem til at oprette fonden Reespecht Life, hvor de opfordrer folk til at gøre gode gerninger for folk i deres søns minde. 

Den gavmilde giver afslutter sedlen med at fortælle, at tjeneren skulle undersøge fonden for at give den gode gerning videre, og så beder han hende respektere, at de begge skal være anonyme. 

Tilbage til Richard Specht, som udemærket er klar over, hvem den gavmilde kunde er. Han fortæller dog ikke, hvem han er, men siger, at han ikke er overrasket, når han tænker tilbage til den dreng, som han underviste for mange år siden.

Privatfoto

 

Læs også

Sarah tatoverer døtrenes navne på sine bryster - det går ikke som planlagt