Tjente mange penge på pikante billeder: Én ting fik hende til at stoppe

Skrevet af Nicolai Busekist

22/02/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinde tjente rigtig mange penge på at sælge pikante billeder på nettet, men én ting fik hende til at stoppe.

Mest læste i dag

Jen Ferguson kan bryste sig af at have flere hundrede tusinde følgere på både Instagram og TikTok. Derfor er hun en meget populær kvinde på de sociale medier.

Det hænger naturligvis sammen med, at hun er en kvinde, der ser rigtig godt ud. Det har også betydet, at det er blevet dagligdag for hende at modtage kommentarer fra mænd i alle aldre, der roser hende for hendes udseende.

Jen er mor til fire, men er ikke bange for at vise sin utrolige krop frem i både bikinier og tætsiddende tøj. På et tidspunkt besluttede hun sig for at oprette en profil på en abonnementsbaseret platform, hvor hun begyndte at sælge pikante billeder.

Det fik hun stor succes med, hvorfor hun tjente mange penge på at sælge dette indhold til mænd i hele verden. Én ting fik hende dog til at lukke ned for sin profil, skriver Daily Star.

I et opslag på det sociale medie Instagram har hun valgt at åbne op, hvad der fik hende til at træffe denne beslutning. På dette billede er det tydeligt, at hun ikke bærer en bh under sin tætsiddende top. Derfor kan man også se, at hun har fået en brystforstørrende operation.

Foto: Instagram

Til dette opslag har hun fået spørgsmålet om, hvorfor hun ikke længere sælger sine pikante billeder. Det havde hun et klart svar til, og derfor tyder det heller ikke på, at hun har planer om at åbne for sin profil på den førnævnte platform igen.

Jen gjorde det klart, at hun fik mange forespørgsler om at sælge billeder og videoer, hvor hun var helt afklædt. Det havde hun ikke lyst til, og det fik hende til sidst til at lukke ned for profilen.

"Fordi folk ville se mig nøgen, og jeg vil ikke vise mig selv nøgen," lød det fra hende.

Det fik hende den pågældende fan til at følge op med en ny kommentar, hvor han skrev: "Der var masser af personer, der havde det fint uden nøgenhed."

Foto: Instagram

På trods af dette, så er der ikke nogen udsigt til, at Jen har i sinde at vende tilbage til platformen. I kommentarsporet under billedet var der desuden mange, der skrev kommentarer for at rose hende for hendes udseende.

"Woah," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Hej smukke. Jeg elsker dig."

Der var flere andre, der også valgte at rose hendes udseende. Derfor får man hurtigt et indtryk af, at hun har mange følgere, der følger med på grund af hendes udseende.

"Wow... Hej smukke," lød det fra en tredje, mens en fjerde skrev: "Du er utrolig smuk."

En anden valgte at være mere kortfattet i sin kommentar til opslaget, da han blot skrev: "Dronning."