Togselskab i modvind for at sige 'Godmorgen, mine damer og herrer': Nu undskylder de

Foto: Twitter

Et togselskab har undskyldt til de passager, der ikke identificerer sig med ét køn, efter at en billetkontrollør sagde 'godmorgen, mine damer og herre, drenge og piger'.

The London North Eastern Railway har udsendt en undskyldning på de sociale medier, efter at være kommet i modvind på grund af deres 'manglende inkludering'.

Læs også

Fanget i kløft i 6 dage: Måtte drikke urin og skære sin arm af

Det hele startede, da den unge Laurence Coles skrev følgende på Twitter: 

"'Goddag, damer og herrer, drenge og piger...', så som en ikke-binær person gælder denne meddelelse faktisk ikke for mig, så jeg lytter ikke." 

"Jeg sad sammen med Laurence, da dette tweet blev sendt. Begge er ikke-binære, og vi var begge foruroligede og ukomfortable over den manglende inkludering," skrev Coles' ven, der var med i toget. 

Dette fik The London North Eastern Railway til at reagere, ved at udsende følgende erklæring. 

"Jeg er virkelig ked af at se dette, Laurence. Vores billetkontrollører bør ikke bruge et sprog som dette, og jeg takker dig for at have gjort mig opmærksom på det." 

"Kan du venligst fortælle mig, hvilket service du er med, og så vil jeg sikre, at de forbliver så inkluderende, som vi stræber efter at være hos LNER." 

"Vi har arbejdet meget hårdt på at uddanne vores folk om, hvorfor kønsspecifikke stedord ikke er egnede i tilfælde som disse, og vi er kede af at se, at dette ikke er anvendt her." 

"Det er helt gyldigt for en person, der ikke identificerer sig med de udtryk, der bruges at føle sig ekskluderet, og som virksomhed accepterer vi ikke, at nogen skal føle sig ekskluderet." 

Der var mange, der roste togselskabet for deres svar, da de mener, at det er et 'positivt skridt'. Det er dog ikke alle, der mener, at det var den rette løsning. 

"Stop med at give efter for dette vrøvl. Jeres kontrollør sagde intet forkert. Laurences klage er latterlig. Ingen blev udelukket eller diskrimineret. Bare gør jeres job med at få togene til at køre til tiden og overlad politik til nogen, der ikke har bedre at tage sig til," skrev en bruger.

Læs også

Forlystelsespark angriber ung kvinde: Du lyver!

"I skal ikke undskyld. Jeres kontrollør gjorde absolut intet galt. Meddelelser som dette har været brugt i tog, siden de blev opfundet. Bøj jer ikke for dette vrøvl. Det hælder bare benzin på bålet. Snart vil ingen være i stand til at sige noget," skrev en anden.