Tom Cruise sætter ord på konsekvenserne: Det er gået galt flere gange

Foto: Shutterstock

Han har haft en stor rolle i nogle af Hollywoods største actionfilm.

Han har haft en rolle i Top Gun, Mission Impossible og Jack Reacher. Det er nogle af Hollywoods største actionfilm, hvor Tom Cruise kan findes på rollelisten. 

Og sådanne store film har naturligvis medført, at han er blevet en meget populær herre, men det har såmænd heller ikke været uden konsekvenser.

Læs også

Bubber fik hård besked af lægen: Det er kræft

Tom Cruise er nemlig også kendt for at være sin egen stuntmand i filmene, han medvirker i. Det gælder uanset hvor vilde, voldsomme og endda farlige scenerne, der skal indspilles, er. Han lægger i hvert fald ikke skjul på, at det flere gange har forvoldt ham stor smerte.

Det skriver Daily Mail.

Tom Cruise har oplevet at brække adskillige knogler under optagelserne, men det er såmænd ikke noget, der afskrækker ham. Han mener i stedet, at det er meget spændende at få lov til at udføre sine egne frygtindgydende stunts.

"Jeg er en meget fysisk skuespiller, og jeg elsker at lave dem (stunts red.). Jeg øver og træner dem mange gange for at forstå, hvordan det skal gøres. Jeg har brækket mange knogler," siger Tom Cruise i The Graham Norton Show.

Tom Cruise har udført nogle legendariske stunts. Han har blandt andet skulle svinge sig ned af Burj Khalifa, den højeste bygning i Dubai, der måler 822 meter. Han har ligeså kravlet uden på et fly mens det satte i fart, og så har han skulle holde vejret under vand i seks minutter.

Han var sågar nødsaget til at tage til De Forenede Arabiske Emirater, da han skulle udføre et stunt. Det var et stunt, hvor Tom Cruise skulle udføre et voldsomt fald fra et fly i høj fart, og det var såmænd det eneste land, der tillod ham at gøre det.

Læs også

Familiedrama ved Bryllup: Brudgommens mor får et chok, da hun ser bruden

 

Dagens Gossip