Tracey drikker sæd for at undgå coronavirus - Du skal IKKE gøre det

Foto: Tracykissdotcom /Instagram

Der kommer mange råd i disse dage til, hvordan man undgår at blive smittet med coronavirus. Dette må dog være et af de mest bizarre, og det kan ikke opfordres, at du følger det.

Hver eneste dag på de sociale medier, kan man læse om ideer og råd til, hvordan man kan tackle coronavirussen.

Mange af rådene går på, hvordan du kan undgå at blive smittet, og nu kommer der endnu et råd. Vi skal dog lade det være sagt med det samme, at rådet ikke er godkendt af sundhedsmyndighederne, og du bør derfor undlade at sætte din lid til det.

Læs også

Tjek din e-boks: Du modtager et vigtigt brev i dag

Der er tale om den 32-årige såkaldte skønhedsblogger ved navn Tracey Kiss. Hun fortæller åbent på Facebook, at hun hver dag drikke sin kærestes sæd, for at undgå at blive smittet med coronavirus.

Direkte eller i en smoothie

Det bliver ikke mindre bizart, når den 32-årige kvinde fortæller, hvordan hun indtager det, for det gør hun enten direkte via sin mands vedhæng, eller….. I en smoothie.

Ikke nok med at Tracey Kiss indtager det med tanke på, at det holder coronavirussen fra hende, så smører hun også hendes hud ind i det.

“Det er naturens multivitamin. Det er naturligt og det er gratis,” lyder det fra skønhedsbloggeren ifølge det britiske medie The Sun, inden hun fortsætter:

“En enkelt dosis er alt, hvad du har brug for i løbet af en dag,” lyder det fra den 32-årige kvinde.

Lægerne er ikke enige

Mens Tracey Kiss føler sig overbevist om, at hun går fri fra coronavirus grundet sit indtag af sin mands sæd, så er lægerne langt fra lige så overbeviste.

The Sun har talt med lægen Sarah Jarvis, og hun fortæller, at det er ekstremt bekymrende, at skønhedsbloggeren deler sådan et tip.

“Ideen om at drikke sæd, har ikke det mindste gram forskning bag sig, og det er faktisk ekstremt bekymrende,” lyder det fra lægen.

Hun fortæller også, at nettet er fyldt med myter om, hvad folk bør gøre i disse coronavirus-tider, og at det derfor er vigtigt, at man holder sig til de råd, man får fra sundhedsmyndighederne.

Hvis du skal have en sidste detalje fra Traceys ‘sundhedstip’ så fryser hun mandens sæd ned som isterninger, som hun derefter kan bruge til at blende i en smoothie.

Velbekomme.

Læs også

Fødevarestyrelsen advarer: Pas på corona, når du laver mad

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip