Tragisk gaseksplosion: Barn omkommet

Foto: Twitter

To huse er kollapset efter en formodet gaseksplosion.

Natten til søndag er to huse kollapset i den engelske by Heysham. Det formodes at være sket efter en gaseksplosion. Ulykken har kostet et lille barn livet.

Læs også

DMI advarer: Mulighed for skypumper

"Desværre kan vi nu bekræfte, at et lille barn er omkommet og at fire andre personer er blevet såret, heraf to alvorligt. Vores tanker går til alle dem, der er berørt," fortæller Lancashire Police, som er den regionale politiafdeling i det amt, hvor Heysham ligger.

Ifølge Sky News kunne brandvæsenet i Lancashire klokken 05.49 dansk tid berette om, at de var rykket ud massivt ud, da de havde modtaget en melding om en eksplosion. De rykkede ud med hele 10 brandbiler. Klokken 09.30 dansk tid var både politi og brandvæsen fortsat på stedet.

En mand, der på Twitter har brugernavnet @murphy30220538, har delt et billede, der stammer fra boligkvarteret efter eksplosionen. Her kan det tydeligt ses, at der har været tale om en stor eksplosion, der har fået to huse til at kollapse. 

"Der har været en frygtelig eksplosion på Mallowdale Ave i Heysham. Ser katastrofalt ud," har den føromtalte bruger desuden også skrevet i et opslag på sin Twitter-profil. 

Sky News skriver derudover, at de har været i kontakt med flere øjenvidner, der har fortalt, de i lang tid efter eksplosionen kunne høre politisirener i området. Desuden beretter Sky News om, at et tredje hus også er blevet voldsomt beskadiget af den store eksplosion. 

Natten til søndag opfordrede Lancashire Police alle til at holde sig væk fra området omkring den store eksplosion.

Desuden er der flere beboere i ejendommene omkring de to huse, der er blevet evakueret, ligesom man også har været at slukke for strømmen i området for en sikkerheds skyld. Beboerne i nærheden af eksplosion er også blevet bedt om at slukke for gassen, skriver Sky News.

Læs også

Lærer læste højt fra kendt bog: Nu er hun fyret for at have brugt racistisk udtryk

Der er endnu ikke blevet frigivet yderligere detaljer om det afdøde barn. Derfor er man heller ikke bekendt med alder på barnet.