Tragisk: Passagerfly styrter ned - Alle ombord er døde

Modelfoto. Foto: Shutterstock.com

En passagerfly med mere end 170 personer ombord, styrtede ned tidlig morgen på grund af motorproblemer. Desværre overlevede ingen af personerne ombord på flyet.

De fleste mennesker er godt klar over, at sandsynligheden for at ende i en flyulykke, er særdeles lille.

Desværre så undgår vi ikke, at der sker ulykker i ny og næ, og det koster stort set altid menneskeliv.

Læs også

Breaking: Base med danske soldater ramt af stort missilangreb

Det var også tilfældet tidligt i morges, da et passagerfly med knap 170 passagerer styrtede ned.

Flyet fra Ukraine International Airlines var lige lettet fra Imam Khomeini lufthavnen i Iran, da flyet fik tekniske problemer og styrtede ned.

Ambulancer og brandmænd blev omgående sendt ud til flyet, men desværre stod ingen liv til at blive reddet. Det forlyder sig i øjeblikket, at 167 passagerer var ombord på flyet, mens to piloter og flere kabineassistenter også var ombord.

Ingen kobling til iransk missilangreb

Ifølge mediet Al-Jazeera skulle flyet oprindeligt have været af sted klokken 05.15 mod den ukrainske hovedstad, Kiev. Afgangen blev dog forsinket med næsten en time.

Flystyrtet skete kun få timer efter, at Iran udførte et missilangreb mod en base i Irak, hvor der også befinder sig danske soldater, og derfor koblede mange de to hændelser sammen.

De ukrainske myndigheder har dog hurtigt været ude at skyde de rygter ned, og forklaret, at der var tale om et motorproblem.

Læs også

Han forudså Notre Dame brænde - Nu forudser han ung sangerindes død

 

Dagens Gossip