DMI: Vi rammer frysepunktet i denne uge

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det kommer til at blive rigtig koldt i denne uge, hvor temperaturen har taget et stort dyk. Især natten til både torsdag og fredag, kommer til at blive rigtig kold.

Det var ikke forventet, at det ville komme til at stå så meget ned i stænger, som tilfældet ellers var det i går. Men en koldfront og en varmfront tørnede sammen, og det betød, at himlen åbnede sig over det meste af Danmark.

Nu er regnen dog stoppet igen, og der skulle heldigvis ikke komme særlig meget af den i løbet af denne uge. Til gengæld bliver det i stedet køligere, hvor temperaturen kommer til at falde en hel del i løbet af ugen.

Læs også

Præst: Regnbuer er guds måde at fortælle, at klimaforandringer er fake

Vi starter ud med den varmeste dag, men den er langt fra varm. Mandag kommer temperaturen nemlig til at ligge på mellem 12 og 15 grader, og der vil være jævn til hård vind, som blot gør, at temperaturen kommer til at føles som endnu koldere.

Ud på natten falder temperaturen ret væsentligt, da der bliver helt ned til mellem 5 og 10 grader.

Vejret resten af ugen

Tirsdag har temperaturen allerede taget et stort dyk, da vi blot får mellem 10 og 13 grader. Der vil være en del vind, og lidt enkelte byger, men ellers skulle det holde ganske tørt.

Onsdag ligger temperaturen på det samme, og DMI forventer igen, at der vil komme lidt byger, men også perioder med sol.

Torsdag ser det rigtig koldt ud. Først vil der være mellem 10 og 13 grader i løbet af dagen, men om natten bliver der ned til mellem 3 og 8 grader. Det handler i den grad om at få den rigtige dyne frem igen.

DMI skriver, at Jylland kan opleve temperaturer omkring frysepunktet om torsdagen.

Fredag får vi om dagen mellem 9 og 12 grader, men om natten bliver det rigtig koldt. Det forventes nemlig, at der flere steder i landet vil være temperaturer helt ned til frysepunktet og maksimum otte graders varme.

Læs også

Vin kan være med til at holde en slank linje over tid

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip